Flybook
Image default
Dienstverlening

Parkeren op Eindhoven Airport – Iets wat kan uitlopen op een nachtmerrie

Proberen om een parkeerplek te vinden op een van de grotere luchthavens kan een stressvolle bezigheid zijn, en dan hebben we het nog niet eens gehad over het op tijd zijn voor je vlucht. Met dat vliegvelden uitbreiden moet je je auto steeds verder van de terminal parkeren. Daarnaast is het in de loop der jaren ook steeds duurder geworden. Het mag dan ook niet als een verrassing komen dat Heathrow, als een van de drukste vliegvelden ter wereld, ook een van de drukste parkplaatsen heeft.

Nadat je je vlucht hebt geboekt is het tijd om na te denken hoe je van en naar het vliegveld komt. Als je met de auto komt zijn er een paar opties:

Hotel & parking – hotel & parking kan een goede optie zijn als je een vroege vlucht hebt. Sommige hotelpakketten hebben een parkeerdeal waarbij je je auto voor 1 of 2 weken bij het hotel kunt parkeren maar dit kan hetzelfde kosten als je je auto in een van de parkeergarages dichter bij parkeert. De hotels beschikken over een transfer bus, maar let op dat sommige hotels daar extra voor rekenen.

Meet & Greet – deze optie wordt vaak overgeslagen en dat is jammer. Er is wat slechte publiciteit geweest vanwege wat louche operators maar als je je een beetje inleest zijn er ook goede operators te vinden. De meet & Greet bedrijven bieden ongeveer even veel of iets meer waarde voor hun geld dan gebruik te maken van parkeergarages vlak bij het vliegveld. Het is ook een stuk comfortabeler. Het bedrijf pikt je op bij de dropzone, helpt je bij met je bagage en zorgen dat je auto op een beveiligde plek geparkeerd wordt. Ook zorgen ze ervoor dat je auto weer klaar staat als je terugkomt. Waarschijnlijk is dit van alle de minst stressvolle optie.

Airport Parking.

Airport Parking – Deze laatste optie is de beste als je online boekt en je kunt aardig wat besparen als je dit vooraf boekt. Je ontvangt een uitprintbare voucher, die je bij de rest van je reisbescheiden kunt voegen. Vooraf boeken betekent dat je alles van te voren al geregeld hebt en dus niet op het moment suprême hoeft rond te racen op zoek naar een parkeerplek.

Het belangrijkste voor een stressvrij begin van een vakantie vanaf Airport is om ervoor te zorgen dat je je parkeerplek al van te voren geboekt hebt, ongeveer tegelijkertijd met het boeken van je vluchten. VIP Parking runt een Meet & Greet parking bij Eindhoven. Laat ze de stress wegnemen met parkeren bij Eindhoven Airport, zeker in het hoogseizoen.

 

 

 

 

https://eazzypark.nl