Flybook
Image default
Bedrijven

Voorkom overbelasting met fitnessen

Casual sporters zullen ook al ervaren dat ze het lastig vinden om een dagje over te slaan, maar wat denk je van echte professionals? voor hun is dat echt een drama. Een avondje missen door een verjaardag of iets dergelijks is nog niet zo erg, maar wat als je voor een langere periode niet kan gaan? Dat laatste kan het gevolg zijn van een blessure of overbelasting. Op het moment dat jij intensief hebt gesport hebben je spieren rust nodig. Deze rust vertaald zich meestal in slaap. Wanneer de spieren niet voldoende rust krijgen, dan kan het voorkomen dat je last gaat krijgen. Deze last kan in sommige gevallen leiden tot een blessure en dat is het laatste dat je wil!

 

Gun je spieren de rust

Slaap is essentieel in het leven van een sporter. Wanneer jij slaapt en je rust pakt, doen je spieren dit in principe ook. Het is van groot belang dat je spieren de rust krijgen die ze verdienen. Tijdens je slaap herstellen je spieren en maken ze zichzelf weer klaar. Te weinig slaap is dus slecht als je geeft om je spierherstel.  Gelukkig zijn er anno 2020 allerlei apparaten die je hierbij kunnen helpen. Een fitgun, oftewel een massage apparaat, versneld het herstel proces van je spieren. Het apparaat bootst als het ware een sportmassage na. Door de kloppende en trillende bewegingen die het apparaat maakt versoepeld het spierweefsel. Ook kneedt het vastzittende knoppen en spanningen los. Een massage apparaat is zowel geschikt als warming-up voordat je gaat sporten en een cooling-down of herstel nadat je hebt gesport. Buiten alle bekende voordelen verbeterd een massage apparaat de bloedsomloop in je lichaam.  

 

 

 

Gebruiksvriendelijkheid

 De technologie van het massage apparaat zorgt ervoor dat deze zorgeloos kan worden gebruikt. Vaak zie je dat vergelijkbare apparaten een erg korte batterij duur hebben en na 1 á 2 keer gebruiken helemaal leeg zijn. Dat is bij dit massage pistool niet het geval. Een massage apparaat is geschikt voor eenieder die het belangrijk vind om gezond en geheel blessurevrij te sporten.