Flybook
Image default
Dienstverlening

Waarom anti-kerntrekbeslag onmisbaar is voor de beveiliging van uw woning

Inbrekers hebben verschillende methodes om zich toegang te verschaffen tot uw woning. Wist u dat kerntrekken op dit moment de inbraakmethode is dat nog steeds het meest wordt toegepast? Bij het kerntrekken wordt het cilinder uit het slot verwijderd doordat een voorwerp in de cilinder wordt gedraaid. Nadat het cilinder eruit is, kan de inbreker het slot eenvoudig forceren. Is uw voor- of achterdeur nog niet van anti-kerntrekbeslag voorzien, dan is het plaatsen daarvan zeer an te raden.

Met een anti-kerntrekbeslag maakt u het onmogelijk voor inbrekers om uw slot nog te forceren. Weet u niet zeker of er al een anti-kerntrekbeslag op uw deur zit? U herkent het anti-kerntrekbeslag door naar het slot op uw voor- of achterdeur te kijken. Het deel dat op de deur is gemonteerd, waar de kop van de cilinder uitsteekt, is het onderdeel dat het beslag wordt genoemd. Een anti-kerntrekbeslag bedekt het uitstekende deel van de cilinder zodat u er nog wel een sleutel in kunt steken, maar een inbreker geen voorwerpen meer in de cilinder kan draaien om deze uit het slot trekken. Na zo een inbraak dienen van de sloten te worden vervangen, dit kan door gebruik te maken van onze sloten vervangen Ede optie.

Bij het plaatsen van anti-kerntrekbeslag is het erg belangrijk dat dit volgens de richtlijnen gebeurt. Wordt het beslag niet juist geplaatst dan biedt deze niet de juiste bescherming tegen inbraak. Een inbreker kan dan alsnog eenvoudig het anti-kerntrekbeslag van uw slot monteren en het cilinder uit uw slot trekken. Schakel daarom slotenmaker Ede in voor het plaatsen anti-kerntrekbeslag. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste beslag en het plaatsen daarvan.