Flybook
Image default
Beauty en verzorging

Wat doen peptiden?

Wat zijn Peptiden? Peptiden zijn korte ketens van aminozuren die cellen gebruiken als signalen om specifieke functies uit te voeren. Deze functies hebben meestal te maken met ontsteking of herstel, zoals in dit geval met korean skincare huidverzorging. Wanneer u peptiden uitwendig aanbrengt, geven ze uw lichaam het signaal om in actie te komen en ontstekingen te kalmeren of het genezingsproces op gang te brengen. In dit geval helpen peptiden om de irritatie en roodheid te kalmeren die gepaard gaan met een beschadigde huidbarrière.

Peptiden zijn de helden van de collageensynthese. Onze huid produceert voortdurend collageen, maar naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam er van nature niet meer zoveel van. Na de leeftijd van 18 jaar produceert je lichaam zelfs elk jaar 1% minder collageen. Wanneer we onze eigen collageenvezels afbreken, nemen peptiden het over en geven ze onze huid het signaal om meer collageen aan te maken! Het gebruik van peptiden in je huidverzorgingsroutine kan je helpen je huid haar jeugdige glans te laten behouden.

Na verloop van tijd verliest onze huid aan stevigheid en elasticiteit door factoren als veroudering, blootstelling aan de zon en zelfs genetica. Hier komen peptiden om de hoek kijken. In combinatie met vitaminen leveren deze aminozuren voedingsstoffen rechtstreeks aan uw huid en helpen ze bij de opbouw van collageen – het eiwit dat uw huid zijn jeugdige stevigheid, stevigheid en elasticiteit geeft. Door de stevigheid van de huid na verloop van tijd te verbeteren, kunnen peptiden de textuur van uw huid helpen verbeteren.

Peptiden zijn krachtige huidherstellende ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid er jonger en stralender uitziet. Peptiden zijn zelfs zo effectief dat je ze aantreft in sommige van de beste anti-aging huidverzorgingsproducten. Maar wat zijn peptiden precies? COSRX huidverzorgingsdeskundigen leggen het uit, zodat u kunt beginnen met het aanpakken van de meest voorkomende huidverouderingsproblemen met het juiste peptideproduct.

Blijf de hele nacht op als je wilt. Uw ogen zullen er niet uit zien. Deze oogcrème maakt gebruik van peptiden die slangengif nabootsen om de samentrekking van de spieren zichtbaar te ontspannen, waardoor rimpels veroorzaakt door gezichtsbewegingen worden gladgestreken. Klinische resultaten tonen aan dat na één keer gebruik, het de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels vermindert terwijl de huid wordt opgevuld, gelift en verstevigd.”

https://www.kocosmo.nl/