Flybook
Image default
Beauty en verzorging

Een nieuw kleurtje of een ander model

Veel mensen zoeken verandering en een bezoek aan de dames kapper Arnhem kan precies dat bieden. Verandering in je haarstijl geeft vaak een fris en vernieuwend gevoel. Het kan je hele uitstraling veranderen. Een nieuw kleurtje of een compleet ander model, de impact is vaak groot. Je voelt je zelfverzekerder en energieker. Het is een manier om jezelf te uiten en te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn. Een nieuw kapsel kan een afspiegeling zijn van je persoonlijke groei of een nieuwe fase in je leven. Het is meer dan alleen je haar, het is een deel van je identiteit.

De nieuwste haartrends

De wereld van haarmode is altijd in beweging. Dit jaar zien we veel natuurlijke stijlen en zachte kleuren. Balayage blijft populair, het geeft een zon-gekuste look die niet veel onderhoud vraagt. Mensen kiezen ook voor zachtere vormen in hun kapsels. Minder harde lijnen en meer natuurlijke valling. Dit past bij de trend van zelfzorg en natuurlijkheid die nu sterk leeft. Ook zien we een comeback van de klassieke bob, maar dan met een moderne twist. Het is een stijl die bijna iedereen goed staat en makkelijk te onderhouden is. Kappers spelen in op deze trends door te werken met technieken die de natuurlijke textuur van het haar benadrukken. Ze gebruiken producten die niet alleen goed zijn voor het haar, maar ook voor het milieu.

Allerlei gave haarkleuren

Haarkleur is een krachtig middel om je persoonlijkheid uit te drukken. Dit jaar zien we een verschuiving naar gedurfde en levendige kleuren. Felle kleuren zoals roze, blauw en groen zijn populair, vooral bij jongeren. Ze combineren deze vaak met natuurlijke haarkleuren voor een unieke look. Pasteltinten blijven ook in trek. Deze zachte kleuren geven een dromerige en romantische uitstraling. Voor wie het subtieler wil aanpakken zijn er rijke chocoladebruine en warme koperkleuren. Deze kleuren zijn tijdloos en geven een warme gloed aan je huid. De techniek van kleuren is ook verbeterd. Kappers gebruiken nu producten die het haar minder beschadigen en een langduriger resultaat geven. Dit maakt het experimenteren met verschillende kleuren gemakkelijker en leuker.