Flybook
Image default
Beauty en verzorging

Goede opleiding tot pedicure professional

Wil jij ook graag een pedicure opleiding volgen om mensen verder te helpen? Dan ben je hier op deze site op het juiste adres. De opleiding voor pedicure bij dit bedrijf is zeker een aanrader. Als je de opleiding pedicure volgt bij dit bedrijf, kom je in een veelzijdig beroep terecht waar je verschillende soorten situaties zal tegenkomen. Een opleiding pedicure bereid je hier allemaal goed voor, zodat jij de beste pedicure kan gaan geven. Voor een goede pedicure, is een goede opleiding nodig. Daarom is deze opleiding zeer uitgebreid. Neem snel contact op om de beginnen aan de opleiding pedicure!

Het uitoefenen

Met de opleiding pedicure kom je in de schoonheidswereld terecht. Een pedicure is alleen niet altijd voor de pret of ontspanning, maar je zult tijdens de opleiding ook zien dat een pedicure ook klachten kan verhelpen. De opleiding geeft je alle informatie en technieken die je nodig zal hebben op een professionele pedicure uit te voeren. De opleiding pedicure geeft je de mogelijkheid om een eigen praktijk aan huis te beginnen of om in dienst te gaan bij iemand anders om de pedicure te geven aan hun klanten. Een opleiding pedicure geeft je zo genoeg mogelijkheden voor jouw eigen toekomst!

De inhoud

De opleiding pedicure maakt jou tot een echte pedicure professional. De opleiding pedicure duurt één jaar waarbij je ongeveer 3 uur per week les zal hebben. Tijdens de opleiding pedicure heb je uiteraard studiemateriaal nodig. De opleiding gebruikt onder anderen de studieboeken van Les Pieds voor de opleiding pedicure. Verder gebruik je tijdens de opleiding pedicure natuurlijk ook veel materialen en producten bij het uitoefenen van een pedicure. De opleiding heeft verder 4 theorie examens, een praktijk examen en een grondige interview. Ben je enthousiast? Neem dan snel contact op met dit bedrijf en begin zelf met de opleiding pedicure!