Flybook
Image default
Dienstverlening

Wat is een invulboek voor de zwangerschap?

Een zwangerschapsdagboek is een boekje waarbij je gedurende de zwangerschap dingen kan invullen, inplakken en zelf dingen op kan schrijven. Op deze manier kun je alle leuke herinneringen bewaren en weet je zeker dat deze bijzondere periode nooit vergeten wordt. Daarnaast is het een manier om jouw kindje later te vertellen over de zwangerschap, door samen door het boekje te bladeren. 

Verschillende soorten varianten 

Zwangerschapsdagboeken bestaan er in allerlei varianten. Bij sommige boekjes vul je per week een aantal vragen in, bij anderen bepaal je de timing zelf. Ook de vraagstelling verschilt, dus je kunt precies het boekje kiezen dat bij jou past. Ook qua design is er volop keuze, want de boekjes zijn er in enorm veel verschillende stijlen en kleuren.

Het leukste cadeau voor zwangere vrouwen

Ben jij nog aan het nadenken over het perfecte cadeau dat je jouw vriendin of familielid kan geven nu ze zwanger is? Dan is een zwangerschapsdagboek een super goede optie. Dit is namelijk één van de leukste baby boeken die er zijn, aangezien het over zowel de moeder als de baby gaat. Daarnaast is het een cadeau waarbij de moeder niet hoeft te wachten voordat ze het hoeft te gebruiken.

De meeste zwangerschapscadeaus kunnen pas gebruikt worden wanneer de baby er is, maar met een zwangerschapsdagboek kan jouw vriendin of familielid al gelijk aan de slag. Al met al helpt een invulboek voor tijdens de zwangerschap je om dierbare herinneringen te onthouden en is het ook nog super leuk om in te vullen. Een zwangerschapsdagboek is dus het perfecte zwangerschapscadeau!