Flybook
Image default
Bedrijven

Webcamcover bedrukken

Met duizenden Nederlanders die nog steeds van huis uit werken, is een webcam cover met logo of quote of wat dan ook door webcamcovers.nl een slimme actie om te helpen in deze ongekende tijden. Deze covers houden medewerkers productief en waarborgen de privacy op elk moment van de dag. 

Over webcamcover bedrukken

Een webcamcover bedrukken is ideaal om uw merk zichtbaar te houden als uw klanten aan hun bureau zitten. Ontworpen om privacy te bieden wanneer een webcam niet in gebruik is, hoeft de gebruiker alleen maar de cover in de juiste positie te schuiven om de ingebouwde webcam van de computer of laptop te blokkeren. Promotionele webcamcovers voor laptops computers bieden veiligheid en gemoedsrust van moderne hackers. De modieuze kunststof of aluminium schuifbare webcamcovers kunnen worden bedrukt met uw bedrijfsmerk. Uit eerste hand ervaring is bekend dat deze covers met opdruk daadwerkelijk zullen worden gebruikt in tegenstelling tot een lelijke sticker of met tape afgeplakte webcam. De lijmresten zijn behoorlijk irritant en een sticker blijft maar enkele keren bruikbaar voordat hij de plakmogelijkheid totaal verloren heeft. In tegenstelling tot een goede webcamcover. Ongelimiteerd en zeer eenvoudig te gebruiken.

Ga verantwoord om met uw privacy
Zonder webcamcover kunnen hackers toegang krijgen tot uw webcam zonder dat u het weet, dus niet alleen uw privacy wordt aangetast, maar ook uw veiligheid loopt gevaar. Vraag via de website www.webcamcovers.nl een offerte aan vanaf 50 exemplaren, bedrukt of onbedrukt. Eventueel kan er zelfs een kaartje van het formaat van een visitekaartje volgens eigen ontwerp bijgeleverd worden, maar dat is geheel aan u om te beslissen. De covers worden per stuk verpakt in een plastic seal. En ja, de covers zijn ook zeker geschikt voor gebruik op een MacBook. De verzendkosten zijn voor hun rekening.

Grote impact

Promotionele producten zijn meestal het meest impactvol wanneer ze het meest bruikbaar zijn in combinatie met hoeveel impressies ze genereren. Nou, promotionele webcamcovers voldoen dubbel en dwars hieraan. Bedrukte webcamcovers zijn altijd zichtbaar voor degenen die hun laptop of computer veelvuldig en elke dag gebruiken. De gebruiker is niet alleen dankbaar dat u hun privacy beschermt, maar ze brengen uw merk ook de hele dag in verband met die bescherming. Dat schept vertrouwen.