Flybook
Image default
Woning en Tuin

Bij Makelaardij Assen hebben ze begrip voor uw wensen

De enige makelaardij met voldoende capabel personeel is Makelaardij Assen. Ze zitten al jarenlang in Assen, hebben een centraal gelegen kantoor, en ze weten alles van de locale markt. Bij Makelaardij Assen werken uitsluitend gekwalificeerde makelaars of makelaars in opleiding, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat de medewerkers van Makelaardij Assen u op een adequate en snelle manier van dienst zijn. Wel heel belangrijk, want er zijn ook makelaardijen die service niet zo hoog in hun vaandel hebben staan. Makelaardij Assen heeft dat wel, de klant is nog echt koning. Zo zult u uw eerste bezoek ook ervaren. Er wordt alle tijd voor u uitgetrokken, om duidelijk te krijgen wat u eigenlijk zoekt. De makelaars kennen de markt erg goed, en weten vaak welke woningen er op de markt komen, nog voordat ze op Funda te vinden zijn. Dat biedt mogelijkheden voor zowel de verkopende partij alsook de koper.

Hoe zit het met de tarieven?

Als u de tarieven van makelaars vergelijkt zult u zien dat Makelaardij Assen absoluut niet de hoogste tarieven hanteert. Ze hanteren eerlijke prijzen, die absoluut concurrerend zijn. Ze bieden alle diensten aan die een goede makelaardij hoort aan te bieden, en klantenservice staat hoog in hun vaandel. Als u graag het hele traject van woning kopen terzijde wilt worden gestaan door een echte marktkenner, maak dan es een afspraak met deze makelaar.

Samen zet u alles op papier, de wensen, en het financiële overzicht. Wat is er mogelijk? U kunt een prachtige oudere woning kopen maar als er vervolgens voor duizenden euro aan opgeknapt wil worden, of er moet veel geld worden besteed aan vervanging, ziet het plaatje er anders uit dan wanneer u een jonge woning koopt. Bij het bekijken van de woning dus heel belangrijk om de makelaar mee te nemen.