Flybook
Image default
Sport

Caps bedrukken

De van origine Amerikaanse baseball caps zijn in het Nederlandse straatbeeld niet meer weg te denken. Niet alleen bij sporten maar ook in het dagelijkse leven zie je deze petten veel. Je doet jong en oud een plezier met dit leuke relatiegeschenk. De petten zijn ook een prima reclame middel, wanneer u de petten bedrukt met uw reclame of logo. De meeste caps kunnen ook worden voorzien van een borduring.

De één gebruikt een pet als hij naar een sportwedstrijd gaat, de ander vindt het stoer staan en weer een ander gebruikt het om de uitdunnende haarbos mee te verbergen. Zo kun je nog wel heel wat redenen bedenken waarom mensen een cap of pet op hun hoofd zetten. Wat wel duidelijk is dat je de caps en petten een onderdeel zijn van de look van mensen en niemand er van opkijkt als je met een cap op loopt. Kleine kinderen, tieners en volwassenen dragen graag een cap en meestal zijn deze caps voorzien van een bedrukking of borduring. De populariteit van caps en petten onder een brede doelgroep draagt ook bij aan de populariteit van caps als relatiegeschenk. Op beurzen, bij (sport)evenementen, in mailings of als premium worden caps weggegeven aan relaties en prospects. De pet is daarnaast een ultieme reclamedrager omdat niet alleen de drager van de pet het logo ziet maar ook een ieder die hij of zij ontmoet.

Petten en caps met logo

De mogelijkheden van bedrukken en borduren is de afgelopen jaren toegenomen. Zowel het aantal kleuren bedrukken, je kunt tegenwoordig ook je pet full colour laten bedrukken, kent veel meer mogelijkheden maar er zijn ook nog andere mogelijkheden. Informeer hiernaar bij onze medewerkers. Het borduren van een pet geeft de pet iets chics en de pet krijgt hierdoor een hele andere uitstraling. Bij Relatiegeschenk4you zit een professioneel team dat u graag van advies voorziet met betrekking tot de petten en de mogelijkheden van bedrukking of borduring. bekijk hier ons assortiment aan petten!

Pet bedrukken

Wat zijn redenen om een pet cadeau te geven als relatiegeschenk of als promotioneel artikel. Wij benoemen graag de belangrijkste redenen waarom je een pet moet inzetten als relatiegeschenk.

1. Een pet valt op. Wanneer je een pet weggeeft zul je deze vaak weer tegenkomen. Organiseer je een evenement of dit nu lijfelijk is of online, met een leuke pet die iedereen op moet zetten heb je gelijk de sfeer erin. Ook kun je de pet weggeven bij bijvoorbeeld een mailing of actie, Of wat te denken van de promotie van een nieuw artikel of dienst. Zo weten mensen wel ineens dat je wat nieuws te vertellen hebt.

 

2. Je boodschap valt op. Doordat de pet opvalt zal de boodschap die er op staat ook opvallen. Je naam, logo of nieuwe product krijgt zo extra aandacht en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Je onderscheid je van de rest van de bedrijven met dit opvallende product. Als je op een beurs aan alle bezoekers een pet uitdeelt en de mensen middels een leuke winactie uitdaagt deze te dragen, dan zul je zien dat de mensenmassa nog maar met 1 ding gezien worden, jouw pet!

 

3. Een pet gaat lang mee. De pet zul je na een tijdje overal tegenkomen, want een pet is een duurzaam artikel en zal men niet snel weggooien.

 

4. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Door de populariteit van petten zul je zien dat er voor elk budget een pet met logo te krijgen is. De een kiest voor een wat duurdere pet met borduring en een andere laat goedkoop petten bedrukken. Er is van alles mogelijk.

 

Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie. U kunt ons bereiken via telefoon 0546-433120 of via email info@relatiegeschenk4you.nl. Ons complete assortiment ziet u op www.relatiegeschenk4you.nl

https://www.relatiegeschenk4you.nl/caps-textiel-bedrukken/petten-hoeden-bedrukken/caps-petten-bedrukken/