Flybook
Image default
Sport

Maaltijdvervangende shakes kun je zowel in de ochtend, middag als avond gebruiken

Ongetwijfeld heb je wel eens gehoord van het gebruiken van maaltijdvervangende shakes door sporters. Maar wat je niet hebt gehoord is dat dit soort shakes ook geschikt is voor mensen die niet zo intens sporten. Daarom lees je hier alles over hoe ook jij het gebruik van maaltijdvervangende shakes succesvol in jouw dagelijkse routine kan verwerken.

Begin je ochtend goed

Het ontbijt wordt ook wel de belangrijkste maaltijd van de dag genoemd. Het is dus van cruciaal belang dat je je dag begint met een maaltijd rijk aan diverse voedingsstoffen, die jou de energie geven om je dag sterk te beginnen. Dit kan gemakkelijk met een maaltijdvervangende shake bomvol met vitaminen en andere voedingsstoffen. Daarnaast bespaar je jezelf een hoop tijd in de ochtend door een gezonde shake als maaltijdvervanger nemen.

Tijd voor een boost

Midden op de dag is het tijd voor een nieuwe maaltijd om je nog even door het laatste gedeelte van je werkdag heen te slepen. Ben je nou zo druk bezig met je werk, dat je weinig tijd voor een pauze? Ook dan kan je een maaltijdvervangende shake goed gebruiken. Je kan je shake al van tevoren klaarmaken om mee te nemen, als je weet dat je een drukke dag voor de boeg hebt. Daarnaast kan je je shake ook snel en eenvoudig met water op je werk zelf klaarmaken. Zo simpel als het klink, zo is het ook.

Eindig je dag in alle rust

Aan het einde van een lange en intensieve werkdag, wil je niks anders dan heerlijk op de bank neerploffen. Maar vergeet niet dat je ook nog wat moet eten! Het is begrijpelijk dat je de kracht om te koken op dit moment niet meer in je hebt. Ook hier schiet een maaltijdvervangende shake je te hulp, om je dag toch met je laatste benodigde vitamines en een gevuld gevoel te beëindigen.