Flybook
Image default
Eten en drinken

Catering regelen voor een event in Tilburg? Dat is vanaf nu heel eenvoudig

Catering regelen in Tilburg

Die prachtige gemeente heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo zijn er in Tilburg tal van festiviteiten en een gezellige nachtleven die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. GeÔnteresseerd in meer info over wat u er kunt doen in Tilburg? Volg dan dit linkje. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoekend zijn naar een online cateraar, alleen de beste kwaliteit levert. Of u nu een zakelijk event organiseert of een prive feestje geeft. Voor de beste catering uit Tilburg neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery. Maaltijden laten leveren voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of zakelijke bijeenkomst doet iedereen via Cateraar Happie Delivery. In onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten snel geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen in Tilburg? U bent aan het juiste adres voor heerlijke lunches, de meest originele party snacks, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het opruimen. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch super?


 

Welke soorten catering kunt u laten leveren in Tilburg?

Er zijn ongelofelijk veel keuzes bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen

Lunch bestellen in Tilburg

De verste Lunches laat je regelen Happie  Delivery in Tilburg. Voor een ieder staat er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere natuur. 

High Tea bestellen in Tilburg

Wilt u feestelijkers dan een gewone lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide broodjes met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen moeite. 

Buffet bestellen in Tilburg

Buffetten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende buffetten van Tilburg haal je hier. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering in Tilburg

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De barbecues worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen in Tilburg

Zalige en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Tilburg in de webshop van Happie. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapÈs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal.De borrelhapjes worden geleverd in geheel ons land

Tapas bestellen in Tilburg

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu?s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapasmenu dat naadloos aansluit bij uw feestje.