Flybook
Image default
Eten en drinken

Voor en geslaagd feest: pizzabakker op locatie

We willen allemaal iets origineels voor ons feest, maar wel eens een pizzabakker op locatie ingehuurd? Het kan, en succes verzekerd. Als er een feest georganiseerd moet worden, voor jong of oud, maakt niet uit, het is altijd sfeerverhogend als er een eetgelegenheid vertegenwoordigd is met eten dat eigenlijk iedereen lust. We kennen allemaal de hamburgers, frikandellen, gehaktballen, maar dat weten we nu zo langzamerhand wel. Een pizzabakker op locatie is weer es heel wat anders, en zeg nou zelf, wat is er nou lekkerder dan een vers gebakken pizza met verse ingredienten, ter plekke gebakken door een pizzabakker op locatie? Iedereen kan zelf aangeven met wat voor ingredienten de pizza belegd moet worden, voor elk wat wils. Tenslotte houden we niet allemaal van salami, of kaas, artisjokken of paprika. De pizzabakker op locatie weet wel raad met al die verschillende bestellingen.

Iedereen een pizza naar eigen smaak te bestellen

Zeg nou zelf, hoe leuk wil je het de gasten maken! Ook al houden ze alleen maar van ham en kaas, er is altijd wel een pizza voor hen in elkaar te flansen. En ook voor de dieet-verslaafden onder ons; je kunt de pizza zo samenstellen dat hij in een verantwoord dieet past. Daar draait de pizzabakker op locatie echt z’n hand niet voor om. Ik denk dat hij al heel veel aparte en bizarre aanvragen heeft gehad.

De onkosten zullen u meevallen. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel reistijd er zit tussen vertreklocatie en locatie van het feest, en hoeveel gasten er worden verwacht. Ook de leeftijd van de gasten is een bepalende factor. Ouderen eten nu eenmaal minder dan jongeren. Ouderen zullen vaak aan een halve pizza genoeg hebben, terwijl een jonger iemand niet genoeg heeft aan een hele pizza. Maar, dat het een succes wordt, is zeker!