Flybook
Image default
Electronica en Computers

Computer Recycling: duurzaam en slim

In het huidige digitale tijdperk volgen de elektronische ontwikkelingen zich razendsnel op, waardoor het vaak voorkomt dat computers en andere hardwareproducten snel aan vervanging toe zijn. Om deze ontwikkelingen ecologisch te kunnen verantwoorden dienen de oude apparaten hergebruikt te worden. Wij zijn is gespecialiseerd in computer recycling en halen oude pc’s, beeldschermen, printers en/of andere apparaten ter plekke bij u op. Wilt u van uw oude computer af? Onze ophaalservice komt graag bij u langs voor computer Recycling!

Voordelen computer recycling

Het hergebruiken van oud IT-materiaal  zoals computer recycling is een proces dat een positieve bijdrage levert aan het milieu en de maatschappij, mits het goed wordt uitgevoerd. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat op een maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke wijze data en bestanden onherroepelijk verwijderen. Heeft u oude computers die geschikt zijn voor computer recycling? Het geheugen en de opgeslagen informatie die vaak nog op de harde schijf van een oude computer staat is vertrouwelijk en dient daardoor eerst vernietigd te worden. Daarna kan het restmateriaal van de computer gerecycled worden.

Procedure computer recycling

Om dit goed af te handelen verzorgen wij het complete proces van het vernietigen en het wissen van het geheugen. Inclusief de inzameling, het vervoer en de behandeling van de oude hardware. Onze unieke, op het proces afgestelde auto’s zorgen ervoor dat uw privé-eigendommen op een veilige manier gerecycled worden. Niet alleen computers en harde schijven zijn welkom; ook schermen, printers, faxapparaten en ander apparatuur kunt u bij ons inleveren. afhankelijke van het aantal oude computers dat u wilt aanbieden voor computer recycling kunt u gebruik maken van verschillende inlevermethoden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een beveiligde container tijdelijk ergens neer te zetten, wanneer er grote hoeveelheden hardware gerecycled moeten worden. Voor meer informatie over computer recycling kijk dan op onze website.