Flybook
Image default
Woning en Tuin

Dakservice Kewodak

Maakt u zich weleens zorgen over de conditie van uw dak? Dan is het prettig om hier eens naar te laten kijken door een dakspecialist. U kunt hiervoor gebruik maken van de dakservice van Kewodak. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van licht hellende en platte daken. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe daken, of het renoveren en repareren van oude daken, bij ons is uw dak in goede handen. Ook voor dakonderhoud bent u bij Kewodak aan het juiste adres. Als wij langs zijn geweest, dan weet u zeker dat uw dak weer een poosje mee kan.

Dak onderhoud

Bij Kewodak leveren we graag maatwerk. Niet elk dak is immers hetzelfde en u wilt niet hoeven betalen voor onnodige service. Daarom kunt u bij ons een maatwerkabonnement afsluiten voor al uw dak onderhoud. Kewodak komt dan jaarlijks bij u langs om een grondige dakinspectie uit te voeren en het nodige onderhoud te plegen. Wij houden u op de hoogte van de werkzaamheden die we uitvoeren en ook van reparaties die in de toekomst eventueel nodig zijn. Op deze manier hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het ontstaan van lekkages en dergelijke. 

Kewodak service

Het kan natuurlijk gebeuren dat de conditie van uw dak niet optimaal is, waardoor u met een lekkage komt te zitten. In dat geval kunt u het beste direct Kewodak Service inschakelen. U kunt 24 uur per dag rekenen op onze spoeddienst, waardoor het probleem snel opgelost is. Wacht vooral niet te lang met contact opnemen, want hoe langer het duurt, hoe groter de schade aan uw dak zal worden. Vertrouw daarom op de service van Kewodak en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team van vakmensen staat graag voor u klaar!

http://www.kewodakservice.nl/