Flybook
Image default
Vakantie

De mooiste rondreizen door Israël

Bent u op zoek naar een mooie rondreis door Israël waarbij u alle hoogtepunten van het land zult zien? Boek dan uw reis via Israël Idoed reizen, wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van rondreizen door Israël. Of u nu op zoek bent naar een cultuurreis, natuurreis, jongerenreis of een wandelreis: bij Israël Idoed reizen bent u altijd aan het juiste adres. Onze reizen worden gekenmerkt door ons Christelijke karakter, hierdoor hebben wij veel verschillende Christelijke contacten opgebouwd in Israël. Dit heeft als gevolg dat wij u dingen kunnen laten zien, die u elders niet zult zien. Zo organiseren wij bijvoorbeeld een ontmoeting bij Joodse mensen thuis om ervaringen uit te wisselen en samen sabbat te beleven en te ervaren. Ga naar de website www.vrijetijdsite.nl voor meer informatie over een rondreis in Israël.

 

Een rondreis door Israël op een unieke manier

 

Een rondreis door Israël van Israël Idoed reizen is erg uniek. Wij zorgen ervoor dat er altijd wel een reis voor u tussen zit en dat u nooit teveel betaald. Wij vinden het belangrijk dat rondreizen door Israël voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat wij altijd erg scherp geprijsd zijn en geniet u bij ons van scherpe vroegboek acties. Onze reizen zijn erg bijzonder en wij zorgen er daarom voor dat er een aantal onvergetelijke momenten in de reis zijn verwerkt. Zo bezoekt u tijdens een van onze reizen, overlevenden van de Holocaust. Deze mensen wonen op dit moment in een verzorgingstehuis dat is opgezet door Nederlanders. Ook laten wij u in Hebron de voetsporen zien van Abraham, Ruth en David.

 

Wij helpen u graag bij het vinden van uw perfecte reis

 

Om ervoor te zorgen dat er tijdens onze reizen voor ieder wat wils is, bieden wij zeer diverse reizen aan. Wilt u gaan genieten van de mooie natuur dat Israël u te bieden heeft? Kies dan voor een rondreis door de natuur. Gaat u liever voor een actieve reis, focus u dan hier op. Misschien vindt u het nog lastig om erachter te komen welke reis het beste bij u past. Lees op onze website de verschillende programma’s van de reizen die wij u te bieden hebben. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een mooie reis en hopen u samen met u het mooie Israël te gaan ontdekken!