Flybook
Image default
Vakantie

Diverse mooie en ruime vakantiehuizen

Bij het plannen van een groepsuitje komt al snel de vraag omhoog waar iedereen gaat verblijven. Leistert en vakantiehuis 11 personen bieden hierbij een uitkomst die comfort, luxe en gezelligheid combineert. In de prachtige omgeving van het Limburgse landschap, vind je vakantiepark de Leistert, waar ruimte en natuur hand in hand gaan met genoegen en ontspanning. 

Ruimte en rust in het hart van Limburg

 Zie je het al voor je? Je wandelt met je gezelschap door de natuurrijke omgeving, terwijl de kinderen zich vermaken met de vele faciliteiten die het park te bieden heeft. Bij Leistert en vakantiehuis 11 personen ontbreekt het niet aan ruimte om gezellig samen te zijn, maar ook voldoende privacy om je even terug te trekken. Jouw groep zal zich snel thuis voelen in de sfeervol ingerichte vakantiehuizen die van alle gemakken zijn voorzien. De omgeving van Leistert is niet alleen een traktatie voor natuurliefhebbers, maar biedt ook een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden voor alle leeftijden. 

Ervaar de Limburgse gastvrijheid 

Bij Leistert en vakantiehuis 11 personen draait alles om het samen beleven van mooie momenten. Het personeel op het park draagt hier actief aan bij door een gastvrije sfeer te creëren en te zorgen dat het je aan niets ontbreekt tijdens je verblijf. Of je nu komt om te ontspannen of om de prachtige Limburgse omgeving te verkennen, het team van Leistert staat voor je klaar om jou en je gezelschap een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Jouw vakantie in Limburg wordt een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden wanneer je kiest voor de ruime, comfortabele en gezellige accommodaties van Leistert.