Flybook
Image default
Vakantie

Droomreis All over Tours

Op huwelijksreis naar Nieuw-Zeeland

Een huwelijksreis naar Nieuw-Zeeland is wereldwijd een van de meest verheerlijkten reizen. De natuur is mooi en de bevolking is gastvrij. Nieuw-Zeeland bestaat uit 2 eilanden, het Noordereiland en het Zuidereiland die door de straat van Cook worden gescheiden, en beschikt over een aangenaam gematigd zeeklimaat. In Nieuw-Zeeland zijn er verschillende adembenemende nationale parken te bezoeken.
Wij bij All over Tours bieden jullie hiervoor 3 verschillende opties waarbij jullie absoluut een mooie reis gaan maken. Zo kunt u voor 29 een reis maken door het Noordereiland of ga je liever voor 26 dagen op individuele trip met extra stranddagen op de Cook eilanden of ga je juist liever naar het Zuidereiland voor trektochten, een helikoptervlucht en baden in een hot pool. Wat het ook wordt wij van All over Tours garanderen dat het een onvergetelijke huwelijksreis wordt.

Reizen door Australië

Als expert op het gebied van reizen door Australië helpt All over Tours je bij het organiseren van de reis van je leven. Alle hoogtepunten zitten in onze pakketen, denk aan niet te missen steden als Melbourne en Sydney maar ook de regenwouden en prachtige stranden. We kunnen een droomreis voor jou alleen samenstellen maar ook gezinnen waarbij je alle hoogtepunten van je lijstje bezoekt. Ga je liever naar het hart van Australië, het zuidoosten of wil je het combineren. Wij stellen voor jou een passende reis samen om nooit te vergeten.
Voor vragen kan je ons altijd even bellen op 31 713 31 90 34 of een afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Roelofarendsveen.

https://www.allovertours.nl