Flybook
Image default
Woning en Tuin

Een eiken vloer in uw woning: stijlvol, duurzaam en onderhoudsarm!

Een eiken vloer in uw woning is wellicht een lang gekoesterde droom. Het geeft uw woning een robuuste, authentieke en elegante uitstraling en past in ieder interieur. Afhankelijk van de wassing, de kleur en het soort vloer dat u kiest bepaalt u zelf welke sfeer u in huis haalt!

Bij Bax Houthandel helpen wij u met deskundig advies graag op weg naar uw eigen eiken vloer! Ga naar de website www.baxhouthandel.com

De perfecte eiken vloer voor uw woning vindt u bij Bax Houthandel!

De perfecte eiken vloer voor in uw woning vindt u ongetwijfeld bij Bax Houthandel. Doordat al onze eiken vloeren uit eigen productie komen kennen wij onze producten als geen ander en kunnen wij de kwaliteit te allen tijde waarborgen. Wij houden hierdoor onze prijzen laag, zodat er voor ieder budget een passende eiken vloer te vinden is!

Een eiken vloer kent vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de duurzaamheid. Vaak ziet u in oude panden nog een prachtige eiken vloer liggen: door de duurzaamheid van het eiken blijven deze vloeren vaak, ongeacht na hoeveel jaren, nog in uitstekende conditie.

Naast de duurzaamheid van een eiken vloer is een ander bijkomend voordeel dat de vloer, ten opzichte van bijvoorbeeld een tapijt- of laminaatvloer, relatief onderhoudsarm is. Wanneer u uw Bax Houthandel eiken vloer thuis ontvangt, is deze al door ons geolied. Dit betekent dat slechts stofzuigen en af en toe een dweilbeurt al volstaat om de vloer in conditie te houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eiken vloer in uw eigen woning? Kom dan langs bij Bax Houthandel! 

Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom. Onze deskundige medewerkers bespreken eerst uitgebreid, met u, uw wensen en budget. Vervolgens bekijken zij samen met u de vele verschillende eiken vloeren die wij aanbieden. Wij garanderen een passende eiken vloer voor iedere smaak, wens en budget!

Wilt u liever eerst een offerte ontvangen voordat u onze showroom bezoekt? Dat kan! Wanneer u het offerteformulier via onze website invult ontvangt u van ons binnen enkele werkdagen een reactie met offerte op maat.