Flybook
Image default
Woning en Tuin

Een enthousiaste makelaar in Veenendaal

Zonnenberg Makelaardij is een deskundige makelaar in Veenendaal die u graag helpt uw huis makkelijk en snel te verkopen. Al onze makelaars hebben een grote passie voor het verkopen van huizen en helpen u graag zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Wanneer u uw huis gaat verkopen, krijgt u natuurlijk een aantal vragen. Iedereen krijgt deze vragen en daar is niks geks aan. Waar moet ik op letten tijdens een bezichtiging? Wanneer ben ik bezig met een onderhandeling? En wat moet ik allemaal uitzoeken voordat ik mijn huis te koop zet? Wij helpen u graag antwoord te vinden op deze vragen en u zo te helpen in uw verkoopproces van uw huis. Wij begeleiden u van het begin tot het eind en zorgen er zo voor dat u uw oude huis met een gerust hart achter u laat.

 

Een deskundige makelaar in Veenendaal

 

Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden als een goede, deskundige en betrouwbare makelaar in Veenendaal. Daarom doen wij altijd ons uiterste best om u een goed gevoel te geven en ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk gemak ervaart tijdens de verkoop van uw huis. Bij ons kunt u rekenen op een aantal extra services tijdens het verkoopproces. Zo zorgen wij onder andere voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis, presenteren wij uw woning in verkoopbrochures, flyers, advertenties en op verschillende woonwebsites, wij zorgen ook voor het uitgebreid rondleiden van potentiële kopers en helpen u bij het opstellen van de koopakte.

 

Zorg voor uw huis

 

Wij zijn een enthousiaste makelaar met passie voor ons vak. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, jarenlange ervaring en service op maat. Bij ons bent u er zeker van dat wij met alle zorg omgaan met uw huis en er altijd alles aan zullen doen om uw huis zo snel mogelijk te verkopen. Ook gaan wij graag met u in gesprek om het hele verkoopproces te bespreken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Gratis- en vrijblijvende waardebepaling

 

Neem gerust contact met ons op om in aanmerking te komen voor onze gratis- en vrijblijvende waardebepaling. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij u het beste kunnen helpen.