Flybook
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie helpt blessures of andere klachten sneller te genezen

Fysiotherapie wordt gebruikt om veel blessures of chronische ziekte te helpen sneller te genezen. Je kan voor heel veel klachten terecht bij een fysiotherapeut. Wanneer je ergens te lang last van hebt en merkt dat een bepaalde klacht niet zomaar weg gaat, kan je het beste een afspraak maken bij een fysio. Een hele goede fysiotherapeut in Rotterdam is Yules Masseert. Er zijn verschillende fysiotherapeuten gespecialiseerd in het vak en kunnen veel verschillende klachten verhelpen. Om een afspraak te maken ga je naar de website of neem je telefonisch contact op!

Iedere klacht is anders

Iedereen is uniek op hun eigen manier en elk lichaam reageert ook anders. Een klacht kan bijvoorbeeld bij 2 mensen hetzelfde zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat dezelfde behandeling hetzelfde effect heeft op beide personen. Daarom wordt er altijd een persoonlijke behandeling gegeven de bij jouw lichaam hoort en waar jouw lichaam op reageert. De een geneest nu eenmaal sneller dan de ander, maar ze zullen er altijd voor zorgen dat je zo snel mogelijk geneest en weet hoe je kan voorkomen dat dezelfde klacht terug komt. 

Kosten verzekeraar

Of je voor de fysiotherapie behandelingen moet betalen ligt aan je eigen verzekeraar. Sommige basis pakketten hebben een x aantal behandelingen inbegrepen en dat betekend dat je dan niet voor deze behandelingen hoeft te betalen. Het is vaak handig om dit even na te kijken voordat je een afspraak maakt, zodat je weet waar je aan toe bent en dit kunt meedelen aan de fysiotherapeut. 

Dokter of geen dokter

Vroeger kon je niet eerder naar de fysiotherapeut voordat je bij de dokter was geweest en die je had doorverwezen naar de fysiotherapeut. Tegenwoordig hoeft dit gelukkig niet meer. Je kan altijd zelf vrijblijvend een afspraak maken bij de gewenste fysiotherapeut bij jou in de buurt.