Flybook
Image default
Beauty en verzorging

Jarenlange ervaring met ooglidcorrecties

Bij een ooglidcorrectie komt veel kijken. Gelukkig heeft Ooglift jarenlange ervaring op het gebied van ooglidcorrecties. Hierdoor weten wij precies wat we moeten doen als het gaat om uw ogen, wij zorgen er altijd voor dat u het mooiste resultaat zal hebben! Doordat onze dokter Geerlings een van de meest ervaren artsen op het gebied van ooglidcorrecties in Nederland is, kunnen wij u vertellen dat u geen angst hoeft te hebben tijdens uw ingreep. Van te voren hebben wij een gezamenlijk eerste consult waarin alle mogelijkheden worden besproken. Wanneer dokter Geerlings u geschikt acht voor een ooglidcorrectie, zal het traject in gang worden gezet.

Bijwerkingen als gevolg van de ooglidcorrectie

Tijdens uw ooglidcorrectie doen wij er alles aan om te zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat. Helaas zijn bijwerkingen en complicaties onvermijdelijk, een aantal van deze bijwerkingen en complicaties zullen wij uitleggen. Hierdoor weet u precies wat er aan de hand is en wat u het beste kunt doen. Het is echter wel belangrijk om te zeggen dat bijwerkingen en complicaties vrijwel nooit voorkomen.

Welke bijwerkingen zijn er allemaal?

Ten eerste kan het ooglid gaan zwellen of de lidrand overgevoelig raken. De ingreep veroorzaakt weefselreactie en een verstoring van de lymfeafvoer, deze zal echter niet lang duren. Het gevolg hiervan is echter wel dat het onderste deel van de lidrand na de correctie wat dikker kan zijn. Ten tweede kunt u last krijgen van een oogontsteking. Door de verstoring van de lymfeafvoer is de kans hierop in de eerste weken na de correctie redelijk groot. Wanneer u een oogontsteking krijgt, is het belangrijk om contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan voor zorgen dat u gecontroleerd wordt en dat er eventueel oogdruppels aan u worden gegeven. Bij iedereen ontstaat er een litteken als gevolg van de ingreep. Het is aan te raden om te stoppen met roken, dit zal de genezing van uw litteken ten goede komen.

Bijwerkingen lang niet bij iedereen!

Natuurlijk komen deze bijwerkingen lang niet bij iedereen voor. Hiervoor hoeft u dus niet bang te zijn en dit is dan ook zeker geen reden om geen ooglidcorrectie te nemen. Het resultaat van de ooglidcorrectie is namelijk vele malen mooier dan de eventuele bijwerkingen waarvan u toch weer geneest!