Flybook
Image default
Vakantie

Kamperen op de boerencamping in Twente

Op zoek naar een avontuurlijke vakantiebestemming? Kom kamperen/logeren bij de boer in op de boerencamping in Twente. Een groot avontuur dat je niet mag missen!

De boerencamping in Twente

Kom met het hele gezin kamperen bij boerencamping in Twente. Rondom de boerderij zijn 25 kampeerplekken waar ruimte is voor caravans, tenten of campers. De plekken zijn ruim opgezet en bieden een wijds uitzicht over de boerderij. Elke plek is voorzien van elektra en het toiletgebouw is verwarmd en van alle luxe voorzien.  Kamperen op de boerderij is een groot avontuur voor jong én oud. Vier keer per week mogen kinderen de bper helpen met het voeren van de koeien, dwergeitjes, konijnen, kippen en de pony. En bij het tellen van de kippeneieren. Op het erf mogen de kinderen met de skelters crossen of steppen met de step. Er is een grote speeltuin met zandbak. Zo leuk is kamperen op de boerencamping in Twente.

Als je niet van kamperen houdt

Wilt u graag eens logeren bij de boer op een boerencamping in Twente, maar ziet u het niet zitten om in een camper, caravan of tent te verblijven? Dan kunt u verblijven in onze sfeervolle vakantiewoning ’t Bakhuus. Het vakantiehuis staat los van de boerderij en beschikt over een eigen bergruimte. U heeft ook een eigen beschutte, maar zonnige tuin. OP de boerencamping in Twente is  ook een knusse Bed and Breakfast aanwezig. Doordat je gebruik maakt van het verwarmde toiletgebouw ervaar je wel dat echte campinggevoel, maar met een heerlijk bed en een uitgebreid ontbijt word je verblijf op de camping toch een stuk luxer. De Bed and Breakfast van de boerencamping in Twente biedt plaats aan twee tot vier personen en is van alle gemakken voorzien. Reserveer online als je een plek wilt op de boerencamping in Twente.