Flybook
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een huis in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een huis in Hoogeveen? Wil je je oude huis gaan verkopen en wil je een huis gaan kopen in Hoogeveen? Dat is een goede beslissing, het is namelijk leuk wonen in Hoogeveen. Een huis kopen zal je dan ook veel woon- en leefplezier opleveren.

Waar ga je wonen?

Ga je een huis kopen in Hoogeveen, dan is het goed om te weten in wat voor dorpje gaat wonen. Hoogeveen heette vroeger Hoogeveen in Rijnland. Het is een buurtschap in de gemeente Alphen aan den Rijn en ligt in de provincie Zuid-Holland. Het dorp Hoogeveen is niet groot, het bestaat uit een aantal straten en enkele boerderijen gelegen aan de N209 (Hogeveenseweg). Hoogeveen ligt tussen Benthuizen en Boskoop. Een huis kopen in Hoogeveen betekent dat je een huis koopt in een rustige omgeving. Het is ook een groene omgeving, want zowel in het dorp als buiten het dorp is veel groene beplanting en bos. Hierdoor is het ook prettig wonen in Hoogeveen, een huis kopen in Hoogeveen is dan ook zeker aan te raden.

Leuk om te wonen Hoogeveen

Behalve dat het groen wonen is in Hoogeveen heeft het dorpje nog meer te bieden. Zo is er een basisschool, tweetal supermarkten, een slager, groenteboer en een vismarkt elke dinsdag van de week. Daarnaast heeft het dorp een heuse dorpskroeg, twee kerken, een buurtcentrum en een sportschool. Wil je een huis kopen in Hoogeveen, dan heb je ook meerdere mogelijkheden. Zo staan er leuke en ruime tweekappers te koop met een grote tuin, een vrijstaand huis in een doodlopende straat of een kleine eengezinswoning in het centrum gelegen. Wil je een huis kopen in Hoogeveen? Neem dan contact op met de plaatselijke makelaar, hij kan je alles vertellen over het recentste aanbod.