Flybook
Image default
Vakantie

Vergaderen in Amsterdam

Amsterdam is de stad waar bijna alles kan. Dit maakt de zoektocht naar een goede vergaderruimte in Amsterdam zeker geen onmogelijke opgave. Het aanbod is groot. De bruisende stad heeft een unieke sfeer die je graag terugziet in een inspirerende vergaderzaal. Door dit soort vergaderlocaties krijgen de genodigden meer ideeën en ontstaat er meer creativiteit.

 

Als u op zoek bent naar een locatie waar u de stad naar binnen haalt, bent u bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel aan het juiste adres. Laat u tijdens het vergaderen inspireren door het prachtige uitzicht over de stad. Iedere zaal beschikt hierover. Het natuurlijke daglicht in de zalen zorgt daarbij nog eens voor extra concentratie onder de aanwezigen. Het hotel beschikt over 11 verschillende zalen. Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid is er een passende zaal en/of zaalopstelling. Het salesteam adviseert u hier graag over.

 

Een goede bijeenkomst start met een goede voorbereiding. De zalen bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel zijn voorzien van de nieuwste apparatuur waarmee uw presentatie goed tot zijn recht komt. Omdat (de start van) het organiseren van een bijeenkomst soms moeilijk kan zijn staat er een gespecialiseerd salesteam voor u klaar om met u mee te denken en te helpen waar nodig. Er zijn verschillende vergaderarrangementen bij het hotel waarmee lunch, diner en overige faciliteiten voor de dag kunnen worden besproken. Heeft u andere en/of meer wensen dan het standaard vergaderarrangement aanbiedt? Dan zijn er uiteraard ook arrangementen op maat mogelijk.

Bent u op zoek naar een gerenommeerde zaalverhuur in Amsterdam met veel opties? Neem dan eens contact op met de afdeling Meeting & Events van Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Zij bespreken graag de mogelijkheden met u. U kunt een e-mail sturen of bellen naar +31 (0)20 80 01 100 en dan helpen zij u graag verder.

https://www.vandervalkamsterdam.com