Flybook
Image default
Mode en Kleding

5 Tips: overleven galajurken winkelen

Galajurken shopping advies voor ouders:

1. Wees voorbereid.

De kans is groot dat je naar meer dan één winkelcentrum, meer dan één kledingwinkel en misschien zelfs meer dan één stad of stad gaat om deze “perfecte” jurk te vinden. Neem meerdere beha’s mee, omdat verschillende jurken verschillende opstellingen in dat gebied vereisen. Neem ook verschillende kledingschoenopties mee, zodat je kunt zien hoe verschillende hakhoogtes en -stijlen bij een bepaalde jurk passen.

2. Stel vooraf een budget in. 

Galajurken kunnen veel meer kosten dan je zou verwachten, vooral de designerjurken. Het is het beste om een budget in gedachten te houden en dit vooraf met uw dochter te hebben besproken, net als bij het mijne. Ik hoopte dat ze dat budget in gedachten zou houden terwijl ze rack na rack van deze glinsterende, met strass versierde lange jassen doorliep. Hoewel mijn dochter op de hoogte was van het budget, heeft ze verschillende keren gezegd dat het niet was wat haar vrienden aan hun jurken besteedden. Hoewel er veel heen en weer werd gepraat over haar budget, bleef ik uiteindelijk bij mijn geweren. Let behalve een mooie galajurk ook op goed kwalitatief ondergoed, zoals Beeren Bodywear.

3. Neem een standpunt in over stijlen.

Kledingstijlen zijn in het algemeen nogal veranderd sinds ik in de tienerjaren naar kleding aan het winkelen was. Het lijkt erop dat de grens tussen wat volwassenen dragen en wat tieners dragen steeds meer vervaagt. De kleding die ik zie op de juniorafdeling bootst bijvoorbeeld vaak de kleding na die ik op de damesafdeling vind, zelfs de sexy stijlen! Hetzelfde concept geldt voor formele slijtage. Er zijn enkele provocerende stijlen beschikbaar voor onze meisjes. Hoewel ik niet de behoefte voelde om die mogelijkheid te bespreken voordat deze excursie begon, De bruiloftsgast moet ook een formele jurk dragen om deel te nemen aan deze bruiloft, dus avondjurken en galajurken zijn ook een goede keuze. zoals Carrie Bradshaw zo goed droeg. deed ik dat zeker terwijl mijn dochter de opties doorzocht. We hebben overeenstemming bereikt over enkele meningen, maar niet over alle. Ik vind het het beste om de woorden ‘klassiek’ en ‘elegant’ te blijven gebruiken. Die woorden schreeuwen unsexy.

4. Wees niet verrast door hoeveel uw dochter weet.

Zoals je je waarschijnlijk herinnert van je eigen bal, is de jurk een groot probleem. Een echte. Groot. Deal. En is waarschijnlijk het onderwerp geweest van het gesprek van je dochter met haar vrienden voor weken, zo niet maanden. Mijn dochter kende het design van elke ontwerper al en ze was goed op de hoogte van de winkels die ze moest bezoeken. Ze had een verbazingwekkende werkkennis van wat de jurken van elke ontwerper kostten en welke van haar vrienden al welke ontwerper had gekozen. Het is vrij ongelooflijk, maar als je dochter zoals de mijne is, zul je versteld staan hoeveel informatie over dit onderwerp ze kan behouden in vergelijking met haar vermogen om haar Spaanse woordenschatwoorden voor een quiz te herinneren. Voor de goede orde, er is geen vergelijking.

5. Waardeer dit speciale moment.

Na een paar uur schlepping, ruzie over de kosten (ongeacht het feit dat je duidelijk het budget hebt uitgedrukt), door de overvloed aan jurken kammen en mijn oordeel achterhouden voor enkele van de stijlen die ze aanbad, zei mijn dochter uiteindelijk: “Ja tegen de jurk . ‘Het beeld van haar in de grote spiegel in die overdreven warme kleedkamer is als geen ander.