Flybook
Image default
Mode en Kleding

Quickjewels: De visie van het bedrijf

Er zijn verschillende sectoren in de juweliersbranche, en ze zijn allemaal booming. Vanwege de toenemende digitalisering van de wereld en het toegenomen gebruik van telefoons, tablets, laptops en andere apparaten, is online winkelen in opkomst. Als gevolg van deze toename van de vraag naar zowel fysieke als virtuele platforms om sieraden te kopen, hebben nieuwe bedrijven hun intrede gedaan in de sector. Het is moeilijk om het juiste merk te kiezen, vooral in deze sector. Te veel merken concurreren tegelijkertijd op dezelfde markt, dus het vinden van een merk dat u aanspreekt kan een uitdaging zijn. Als consument bent u op zoek naar nieuwe looks en merken, dus een merk vinden dat uw stijl vastlegt is cruciaal. Om uw zoektocht naar het juiste merk voor u te beginnen, begint u met dit artikel voor basisinformatie.

Hoe het idee is ontstaan

Anushka’s familie woont in een kleine stad in India waar ze geen modejuwelen van hoge kwaliteit kunnen krijgen. Toen Anushka haar familie bezocht, moesten ze genoegen nemen met gouden en diamanten sieraden die meer decoratief dan draagbaar waren. Toen Anushka naar de Verenigde Staten terugkeerde, besefte ze dat dit een wijdverbreid dilemma was. Bovendien hadden Anushka en Neevika de wens om zich in de juwelensector te wagen. Ze wisten dat ze capabel genoeg waren om de klus te klaren. Zo richtten ze een goedkoop, modieus juwelenbedrijf op. Klanten kunnen artikelen online bestellen, dus ze kunnen krijgen wat ze nodig hebben wanneer ze dat willen.

 

Quickjewels en de focus op de doelgroep

 

Quickjewels is er voor iedereen die van modejuwelen houdt. Vrouwen en jongeren zijn de belangrijkste klanten. Mensen uit alle lagen van de bevolking zijn ook welkom. Van studenten tot goedbetaalde professionele vrouwen, op Quickjewels vindt u sieraden die perfect bij u passen. Op Quickjewels vindt u sieraden van dezelfde kwaliteit als andere luxe juwelenmerken voor een fractie van de kosten. Goedkope metalen zoals messing en basismetalen worden gebruikt in plaats van goud en zilver om de kosten laag te houden. Echte edelstenen en diamanten worden gebruikt in sommige van de duurdere artikelen van het bedrijf, maar ze worden geproduceerd in een laboratorium.

Betaalbare producten

Quickjewels gebruikt goedkope basismetalen en in het laboratorium gemaakte stenen in plaats van duurdere materialen om zijn producten te vervaardigen. Het bedrijf koopt zijn sieraden zowel bij lokale als internationale leveranciers. Leveranciers helpen het merk bij het kopen van hoogwaardige materialen tegen voordelige prijzen door te werken met leveranciers die al jaren bij hen werken. Dit helpt Quickjewels de kwaliteit van zijn producten te handhaven. De producten van het bedrijf zijn ook economisch dankzij de hulp van ontwerpers, ingenieurs en marketingprofessionals. Het merk produceert stijlvolle koopwaar die een moderne en trendy klantenkring aanspreekt door het inzetten van deze specialisten. Het werkt samen met kunstenaars, ontwerpers en juweliers uit de hele wereld om authentieke verhalen te verkrijgen die bij elk sieraad horen. Voor meer informatie over sieraden kan je een kijkje nemen op de websitehttps://www.quickjewels.nl