Flybook
Image default
Banen en opleidingen

Application engineer

Application engineer

Jouw verantwoordelijkheden

Als Java Application Engineer analyseer je de klantenbehoeften. In samenwerking met een technisch architect zet je deze functionele vereisten om in een “Project Component Model” (PCM) en in “Project Requirements” (PR).
Je neemt deel aan verschillende ontwikkelactiviteiten gaande van het onderhoud van bestaande toepassingen tot de implementatie van nieuwe projecten die gebruikmaken van spitstechnologieën.
Als Java Application Engineer werk je ook technische voorzieningen uit om toepassingen waar jij voor instaat efficiënt te kunnen testen. Je werkt de testplannen uit en je valideert de resultaten van de testscenario’s.

Jouw profiel

Je beschikt over een Bachelor of Master in de Informatica en je staat te springen voor een uitdagende en afwisselende functie.
Je neemt je verantwoordelijkheden in een project op en werkt graag in teamverband. Je bent een initiatiefnemer en geeft blijk van de nodige creativiteit om gepaste oplossingen voor te stellen.
Je hebt kennis van de volgende technologieën: Java, J2EE, Eclipse, XML, XSD, WSDL, XSLT, SOAP, XMLSPY, Design en OO-analyse, UML-modellering toegepast volgens de 2TUP-methodologie.
Tot slot heb je een actieve kennis van de tweede landstaal.

Ons aanbod

Bij de firma bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Het bedrijf betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren.

https://www.vindazo.be/vacatures/application-engineer.html