Flybook
Image default
Banen en opleidingen

Makelaar RM/RT

Makelaar RM/RT

GABA Makelaardij is onderdeel van GABA Verzekeringen, makelaardij en hypotheken. Gaba is een onafhankelijke financiële dienstverlener sinds 1938. Alhoewel we onderwijl uit een team van 40 enthousiaste collega’s existentie, bedenken we onszelf nog steeds als een familiebedrijf.

Wij hechten omvangrijke nuttigheid aan een doeners-mentaliteit en betrokkenheid, waarbij onze consument centraal staat.

GABA Makelaardij te Arnhem/Westervoort/Zevenaar is op zoek naar een

Makelaar RM/RT
Regio Arnhem/de Liemers

Functieomschrijving :
de kandidaat die wij zoeken zal vanuit onze nederzetting te arnhem of westervoort te onze lijf, zelfstandig als huizenmakelaar og arbeidend zijn. Deel van de grootte van de functie zal o. A. Zijn het bestaande netwerk van gaba verzorgd en waar mogelijk uitbreiden. Commercieel gezien wordt hierbij vanzelfsprekend een link gelegd met onze verzekerings- en hypothekentak.

Beoogde werkzaamheden zijn:

Het aanschaffen van en tussenkomen voor relaties bij de aan- of verkoper van onroerend goed. Het aanschaffen van en tussenkomen voor relaties bij de huur of verhuur van onroerend goed. Het taxeren van onroerend goed ;

Functie-eisen:

Werk- en denkvermogen op tenminste hbo niveau aantoonbare ( commerciële ) ervaring in onze bedrijfstak resultaatgericht, stressbestendig, nauwgepast en in staat autonoom te werken.

Wat biedt gaba makelaardij jou?

Een goed basissalaris met een lonende provisieregeling ; prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o. A.

Een premievrij pensioen en een representatieve auto van de zaak ;

een hardstochtelijk team en prettige werksfeer

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken.html