Flybook
Image default
Beauty en verzorging

Een cursus nagelstyliste volgen?

 

Een cursus nagelstyliste volgen? In de cursus nagelstyliste leer je de kneepjes van het vak en leer je hoe je klanten de juiste nagelverzorging kunt aanbieden. De cursus nagelstyliste start na de zomervakantie weer. Je kunt de cursus volgen in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam. De vakdagen worden afgewisseld met E-learnings die je thuis kunt volgen. De E-learnings gaan in op de theorie van nagel en handverzorging en gebruik van producten. Tijdens de vakdagen leer je de theorie in de praktijk te toe te passen.

Wanneer is de cursus nagelstyliste geschikt voor je?

Vind jij het leuk om met mensen bezig te zijn? Heb je interesse in nagelzorging? Wil je leren hoe je een mooie en gezonde handen kunt krijgen en mooie nagels en hoe je andere mensen daarover tips kunt geven? Dan is de cursus nagelstyliste iets voor jou. De cursus nagelstyliste leid je in een jaar op tot een vakkundige nagelstyliste. In de cursus leer je hoe je een verzorgende behandeling voor handen,nagels en huid kunt geven. Ook leer je hoe je een pedicure, manicure kunt geven. Een huidanalyse en het geven van advies is ook even de vaardigheden die je leert. Aan de hand van de huidanalyse kun je vervolgens ook producten en behandelingen aanbevelen aan jouw klanten.

Wat kun je er mee doen?

Met de cursus nagelstyliste kun je aan het eind van de opleiding een eigen praktijk starten, werken in een schoonheidssalon, wellness of kun een vertegenwoordiger van een cosmeticamerk worden. Je hebt geen vooropleiding nodig om de met cursus nagelstyliste te starten. Je krijgt studieboeken aangeboden en ook het uitgebreide materialen en producten set krijg je ter bruikleen tijdens de cursus nagelstyliste. Deze kun je nadien tegen een billijke vergoeding kopen. De  cursus nagelstyliste wordt afgerond met een praktijkexamen. Bij een voldoende afronding ontvang je daarna een certificaat. Wacht niet langer en schrijf je nu in voor de cursus nagelstyliste.