Flybook
Image default
Mode en Kleding

Online grote maten jurken bestellen

Tegenwoordig willen de vrouwen het liefst grote maten jurken dragen tijdens de zomer op het strand en allerlei andere plekken als het warm is. Grote Maten Jurken richt zich op allerlei soorten jurken voor vrouwen die een grotere maat willen hebben. Van de week kregen we een order binnen van een best groot bedrijf dat ze tientallen Grote Maten Jurken wouden kopen voor kerstpakket voor zijn medewerksters binnen een paar weken. Omdat deze een grote order was van dit bedrijf die we hadden gekregen, namen we eerst contact met hun op om te vragen, hoeveel Grote Maten Jurken wouden willen, welke kleur en uiteraard welke maten want ze kunnen wel zeggen welke kleur en de hoeveelheid maar als we niet weten in welke maat, dan hebben we weinig wat aan.

Grote maten jurken in allerlei kleuren en maten

Het bedrijf wil in totaal 50 Grote Maten Jurken met verschillende kleuren (blauw, rood, zwart, paars, geel & enz.) in XL, 2XL, 3XL enzovoort maten. Hiernaast wil dit bedrijf deze Grote Maten Jurken en verschillende verpakking ontvangen. De bestelling van 50 Grote Maten Jurken met verschillende kleuren wordt binnen 3 afgeleverde bij het bedrijf zelf die in een grote stad zich bevindt. Zo worden er tientallen orders bij ons bedrijf, Grote Maten Jurken binnen gekomen wekelijks en snel wordt afgeleverd. Grote Maten Jurken vindt de vindbaarheid op sociaal media ook zeer belangrijk. Door actief te zijn op sociaal media blijven onze volgers en klanten op de hoogte van onze acties, nieuwe collecties en allerlei andere diensten die we opleveren.

Volg ons op social media voor korting

Grote Maten Jurken is te vinden op alle sociale media’s met naam Grote Maten Jurken. We doen ons best om zoveel mogelijk onze klanten tevreden houden met onze producten en diensten door hun korting te geven, juiste Grote Maten Jurken hebben en hun altijd ten antwoord staan wanneer ze ons bellen en een vraag of klacht hebben. Grote Maten Jurken brengt volgende maand, eind juli, zijn nieuwe collectie op de site en winkel. Deze collectie bestaat uit tientallen Grote Maten Jurken die verkrijgbaar is voor iedereen. Deze Grote Maten Jurken worden van een speciale stof gemaakt waardoor zweet vlekken niet op jurk kunt zien. Wil je nou ook deze bij Grote Maten Jurken hebben? Dan kun je het nu al voor bestellen zodat je het als eerst binnen hebt en draagt.

https://www.zizzi.nl/c1046/jurken