Flybook
Image default
Vervoer en transport

Waarom huren bedrijven en ondernemers een Boobox opslagruimte?

Ondernemers hebben naast particulieren nu ook de voordelen ontdekt van het huren van opslagruimte. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk ‘gebrek aan ruimte’. We zetten voor je op een rij wanneer het voor ondernemers interessant is om opslagruimte te huren.

Tijdens een verbouwing of verhuizing inventaris opslaan

Staat de verbouwing van je bedrijfspand of winkel in de planning? Misschien ga je met je bedrijf wel verhuizen naar een ander pand? Het huren van goedkope opslagruimte is dan geen gek idee. Hoezo? Je kantoormeubelen en inventaris staan tijdens de verbouwing veilig en netjes opgeborgen in de tijdelijke opslagruimte. Ze staan dus niet in de weg. Je voorkomt beschadigingen aan je spullen die anders in de weg staan en de verbouwingswerkzaamheden vlotten beter. Toezicht houden op spullen is tijdens een verbouwing veel moeilijker. Je voorkomt met opslag misschien zelfs diefstal omdat tijdens het verbouwen deuren openstaan en veel mensen in- en uit lopen.

Verbouwing of verhuizing voorkomen door opslag

Gebruik je steeds meer waardevolle vierkante meter van je winkel of showroom voor opslag of magazijnruimte? Kijk naar een oplossing en ga hier meteen mee aan de slag door het huren van een goedkope en veilige opslagruimte voor spullen die je niet nodig hebt. Hecht waarde aan de uitstraling van je winkel. Meer vierkante meters betekent meer producten verkopen, meer klanten en dus meer omzet. De huur van vierkante meters opslagruimte is stukken goedkoper als de dure vierkante meters in je winkel.

Seizoensgebonden voorraden of gereedschap opslaan.

Heb je voorraad of collecties die seizoensgebonden zijn? Opslagruimte huren voor zomer- en wintervoorraad is dan erg handig. Maar ook accessoires voor je interieur zoals Sinterklaas of Kerstspullen vallen daar ook onder. Voor seizoensgebonden voorraad of gereedschap opslagruimte Maastricht huren? Dat is veel makkelijker én voordeliger als gedacht. BOOBOX-opslagservice haalt je spullen op, slaat ze op in de opslag en brengt ze retour wanneer jij dat wilt. De BOOBOX opslagbox wordt meteen voor de deur van je kantoor of winkel geplaatst. Het enige wat jij doet is inladen. BOOBOX brengt je spullen naar de tijdelijke opslag en bezorgt ze weer retour wanneer jij dat wilt.

Geld besparen met opslagruimte Maastricht huren

Winst maken is belangrijk voor iedere ondernemer. Onnodige kosten zoveel mogelijk voorkomen en vermijden is hierbij van essentieel belang. Denk je vanwege ruimtegebrek na over de aanschaf van een groter bedrijfspand? Uiteraard zorgt een groter bedrijfspand ook voor meer financiële verplichten. Hier valt wellicht op te bezuinigen. Helemaal, wanneer je in plaats van een ander pand kiest voor een goedkope oplossing: opslagruimte huren. De huurkosten voor opslagruimte zijn vele malen lager. Daarnaast ben je veel flexibeler met een huurcontract voor opslagruimte Maastricht. Deze huur kun je namelijk op elk gewenst moment weer opzeggen. Je hele bedrijf hoeft ook niet te verhuizen en je blijft op hetzelfde en vertrouwde adres bereikbaar voor je relaties. Naast alle extra kosten die een bedrijfsverhuizing met zich mee brengt bespaar je ook geld op drukwerk e.d.

 

Voor meer informatie kijk op www.boobox.nl Vanaf € 69,- per maand reserveer je al een BOOBOX online. Neem contact op met BOOBOX via telefoonnummer 0475-476319 voor vragen en/of opmerkingen.

 

 

https://boobox.nl/