Flybook
Image default
Mode en Kleding

Waarom Reinders Kleding aan een onstuitbare opmars bezig is

Reinders is een nieuw maar al vanaf het begin zeer populair Nederlands modelabel. Reinders kleding wordt gemaakt door de tweelingzusjes Julie en Marie Reinders, die uiteraard ook eigenaar van het bedrijf zijn. Door het succes zou je haast vergeten, dat Reinders pas drie jaar geleden is begonnen met de eerste collectie. Door hun andere kijk op mode werd Reinders een groot succes in Nederland en blijft het merk groeien. Een van de redenen waarom het merk zo goed in de markt past, is omdat Reinders een brug slaat tussen de high-end fashion en de mode van de luxe winkelstraat.

De kracht van het merk

De kracht van het merk ligt in het aanbieden van high-end designs en luxe materialen tegen betaalbare prijzen. Dit wordt gecombineerd met een reeks prachtige pasvormen en elegante silhouetten, die zijn ontworpen met de grootste aandacht en in overeenstemming met de nieuwste trends, maar ook de behoeften van elke dag. Reinders staat in de eerste plaats bekend om de knitwear-stijl. Met de uitgesproken stijlen en herkenbare looks creëert Reinders een sterk imago. Dit merk zou in de komende jaren zomaar nummer één kunnen worden.

Stijlvolle kleding in een betaalbare prijsklasse

Als je gekleed wilt zijn in comfortabele en stijlvolle kleding met een betaalbare prijs, dan is Reinders hét merk om naar te kijken. De unieke, veelzijdige kleding van Reinders is in elke kledingkast op zijn plaats. Als je de artikelen van Reinders niet in de buurt in de winkel kunt vinden, dan is een webshop een uitstekende oplossing voor je. Bij online shops is een groot aanbod van dit merk aanwezig. Ook zal je online niet snel teveel betalen. Voor een groot assortiment en een goede prijs voor alle stijlvolle kleding van Reinders kun je waarschijnlijk het beste online kijken.