Flybook
Image default
Financieel

Een boekhoudprogramma op je Mac

Op zoek naar een handig boekhoudprogramma voor je Mac? Steeds meer ondernemers en zelfstandigen werken met Apple Macbooks, laptops en zelfs op iPads in plaats van op Windows computers. Vanwege de vrijheid die het biedt en natuurlijk vanwege het fraaie design. Veel boekhoudsoftware richt zich echter specifiek op Windows, het is daarom goed om ook de boekhoudsoftware die geschikt is voor de Mac toe te lichten.

Ten opzichte van Windows is Apple vaak voorzichtig met de toevoeging van nieuwe software, daarom is het bij alle software die je aanschaft belangrijk om te kijken of het wel geschikt is voor de Mac. Het grote voordeel van een boekhoudpakket voor je Mac is dat het bijna altijd moeiteloos gesynchroniseerd kan worden met je Apple iPad of iPhone, zodat je altijd en overal ter wereld je boekhouding bij kan houden en de actuele status van de organisatie kan zien. Zo kun je onderweg ook direct bonnetjes of facturen met de software fotograferen en uploaden, zodat het direct verwerkt kan worden.

Een zeer fijn boekhoudprogramma voor de Mac is e-Boekhouden.nl. Dit boekhoudprogramma kost weinig voor wat het allemaal biedt en kan op de diverse Apple platformen worden gebruikt. 

Boekhoudprogramma vergelijken kun je online doen bij Boekhoudprogramma-vergelijken.com. Hier zie je een compleet overzicht van alle boekhoudpakketten die geschikt zijn voor de Mac, welke functionaliteiten de verschillende programma’s hebben en wat de kosten van de verschillende software is. Bekijk de verschillende boekhoudprogramma’s, lees de reviews van andere gebruikers en kies het boekhoudprogramma voor de Mac dat het allerbeste past bij jou of jouw organisatie.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com