Flybook
Image default
Dienstverlening

Een prachtige upgrade voor uw kamer

Wilt u op een eenvoudige manier uw badkamer upgraden? U kunt de badkamer eenvoudig een complete make-over te geven, zonder dat u de tegels of het grote sanitair hoeft te vervangen. Door simpelweg te focussen op belangrijke details van de badkamer, kan deze ruimte een geheel nieuwe uitstraling krijgen. In dit artikel leest u dan ook wat een koperen doucheset voor uw badkamer kan doen.

 

Een robuust materiaal en unieke kleur

Een koperen doucheset is dé trend voor badkamers. Het maakt niet uit of u een gedateerde badkamer heeft, een moderne badkamer of wellicht een landelijk interieur in de badkamer heeft. Een koperen kraan en douche kan een totaal nieuwe sfeer geven aan deze ruimte. Dit robuuste materiaal is goed te combineren met iedere woonstijl. Het is authentiek en staat op zichzelf. Het is dus niet onderhevig en aan trends, waardoor u lang plezier heeft van deze nieuwe doucheset. De koperen kleur is uniek en geeft sfeer aan iedere badkamer. Het steekt mooi af bij witte tegels en past altijd goed bij matte kleuren, die veelal in de badkamer worden gebruikt.

 

Langdurig plezier

Niet alleen heeft u lang plezier van de nieuwe doucheset, omdat koper niet afhankelijk is van trends, ook is het een zeer sterk materiaal. Het is een investering waar u jarenlang plezier van hebt. U kunt ondertussen de badkamer laten renoveren, maar de doucheset blijft goed en kan keer op keer worden toegepast in een nieuwe badkamer. Het grote voordeel van koper is ook dat het weinig onderhoud vereist. Kalk blijft niet snel plakken aan kopen en met milde schoonmaakproducten kunt u de kraan en douche reinigen. Geen gedoe met speciale behandelingen en eeuwige vlekken op de douchekop. Dit is voor veel mensen reden genoeg om over te stappen naar een koperen doucheset.

Geef jouw badkamer eenvoudig een nieuwe uitstraling dankzij een nieuwe doucheset van koper. Deze past goed in iedere badkamer, is tijdloos en eenvoudig om te onderhouden. Het is dan ook niet voor niets dat je steeds vaker koperen douchesets tegenkomt in badkamers.