Flybook
Image default
Zakelijk

Dit zijn de vakantietrends van 2021

De zomervakantie is net voorbij en we zijn nu al bezig met volgende vakantie. Er zijn zoveel landen om op vakantie te gaan dat het moeilijk is om te kiezen. Wel wordt de keuze makkelijk gemaakt of je binnen of buiten Europa op vakantie mag. Als je een paspoort hebt mag je over de gehele wereld op vakantie en met een id-kaart moet je op vakantie binnen europa. Maar wat zijn nou eigenlijk de beste vakantiebestemmingen volgens de Nederlandse bevolking zelf en wat zijn de beste accommodaties types. 

vakantiebestemmingen

Er zijn op heel veel verschillende lijstjes te vinden op het internet over je het beste heen kan gaan als vakantieland. Veel mensen kiezen ervoor om op vakantie gaan naar Frankrijk. Je hebt in Frankrijk ook van alles wat je hebt een mooie omgeving, lekker eten en mooie steden. 

De  laatste jaren is het aantal Nederlanders dat op vakantie gaat naar Duitsland ook sterk gestegen. Duitsland is heel divers er is veel cultuur, geschiedenis maar je kunt er ook op wintersport.  De prijzen in Duitsland voor eten en drinken liggen gemiddeld lager dan in Nederland. Duitsland is ook gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de auto.  

Spanje valt ook altijd in smaak bij de Nederlanders. In Spanje is het vaak lekker warm en weinig regen. Spanje heeft ook mooie stranden, gebouwen en berglandschappen. De Spanjaarden zijn over het algemeen vriendelijke en gastvrije mensen dat valt erg in trek bij de Nederlanders. 

 

vakantie accommodatie

De meeste Nederlanders kiezen ervoor om in een hotel te overnachten als ze op vakantie gaan. Een huisje op eigen terrein wordt ook veel gekozen als accommodatie door Nederlanders. Het kamperen blijft al jaren in trek onder de Nederlanders in zowel een tent, caravan of camper. De glamping tent wordt steeds meer in trek onder de Nederlanders. Een glamping tent is eigenlijk een luxe tent, je hebt je eigen keuken, bed ook is een glamping tent vaak groter dan een normale tent. En dan zijn er nog de groepsaccommodaties daar kozen de minste mensen voor afgelopen jaar. Dit komt door corona, door corona was het niet toegestaan om op vakantie te gaan met andere mensen dan je eigen familie / gezin. 

 

Villatent 

Villatent is een bedrijf waar je een onvergetelijke vakantie kan boeken in een glamping tent. Je kunt kiezen uit verschillende landen zoals glamping Italië, kroatië, Spanje,Frankrijk maar je kan het ook nog dichterbij zoeken en gewoon kiezen voor Nederland of België.