Flybook
Image default
Zakelijk

Een karton display om je items in uit te lichten

Heb je wel eens van een karton display gehoord? Het is de perfecte manier voor ondernemers om een specifiek item onder de aandacht van je klant te brengen. Heb je een uniek item voor je winkel gescoord, dan wil je natuurlijk dat je klanten dit meteen zien. Als je je item gewoon ergens in je winkel plaats, is de kans groot dat je klanten het niet zullen zien. En dit wil je natuurlijk niet. Eem kartonnen display kan hier voor de oplossing zijn.

 

Breng je product onder de aandacht met een karton display

Met name boekenwinkels en gamewinkels maken veel gebruik van een karton display. Je hebt ze vast wel eens gezien. Het nieuwe boek van een bekende schrijver staat hier trots op uitgestald en trekt meteen de aandacht. Met name als je het display bij de ingang of in de etalage van je winkel zet, dan ziet iedereen het meteen. Ook een top 10 van meest verkochte boeken worden vaak op een karton display gezet. Het is jou vast en zeker al vaker opgevallen deze displays. Dus zoals je ziet heeft het zeker effect.

  

Beurzen en evenementen

Sta je vaak op beurzen of evenementen? Ook dan is een karton display een hele goede oplossing om je items in te zetten. Een kartonnen display is namelijk licht en makkelijk om mee te nemen. Ook zijn ze goedkoop om te maken en je kunt ze vaker dan één keer gebruiken. Om helemaal op te vallen kun je een karton display ook laten bedrukken met je eigen logo of een mooie foto. Op deze manier ga je zeker opvallen!

https://endlessbranding.com/karton-display/