Flybook
Image default
Zakelijk

Een uniek logo ontworpen door een designer

Is je zaak toe aan een nieuw logo, kies er dan voor om een professioneel logo laten ontwerpen. Als je online een nieuw bedrijfslogo bestelt, dan gaan designers speciaal voor jouw bedrijf in de weer. Ze houden daarmee rekening met de uitstraling en de branche van je onderneming, en met de boodschap die jij aan je klanten wilt overbrengen. Nadat de designers zijn werk heeft gedaan, heb je vaak meerdere logo’s waaruit je rustig een keuze kunt maken. Ook kan er eventueel nog een correctie uitgevoerd worden, als jij vindt dat een bepaald detail gewijzigd moet worden.

Makkelijk een designlogo in huis halen

Ondernemers die zelf een eigen logo in elkaar knutselen, weten vaak niet hoe belangrijk dit zogenaamde detail voor hun herkenbaarheid is. En dat ze voor een bescheiden prijs het werk ook door een professional kunnen laten uitvoeren. Hoe enthousiast je ook bent, de kans dat jouw logo niet in lijn is met de boodschap van je bedrijf is helaas groot. We komen online teveel amateuristische logo’s tegen. Vermijd deze valkuil, en kies voor een ontwerp dat in harmonie is met het verhaal en de kracht van jouw zaak. Voor een goede prijs kan je meerdere conceptlogo’s bestellen. Kies daaruit jouw favoriet, en de designer werkt het uit tot een definitief en passend symbool voor jouw onderneming.

De kracht van een eigen huisstijl

Jouw bedrijf heeft een verhaal, en missie, en een unieke kracht. Wat je nodig hebt om het maximale uit je bedrijf te halen, is visual branding. Ervaren designers kunnen al deze aspecten vertalen naar een krachtig beeldmerk, of zelfs naar een hele huisstijl. Het is tegenwoordig mogelijk om snel een betaalbare huisstijl online te laten ontwerpen. Een design voelt instinctief aan wat voor soort beelden er bij jouw onderneming passen. Met een pakkende huisstijl sluiten al jouw visuele uitingen naadloos op elkaar aan. Je brieven en facturen, je website, je visitekaartjes en natuurlijk je logo. Zo krijgt je bedrijf een oersterke visuele presentie.