Flybook
Image default
Dienstverlening

Hoeveel kost een Hoverboard – Zou je een goedkope Hoverboard nemen?

Denk je erover na om een goedkope hoverboardaan te schaffen? Recent is de populariteit van hoverboards of elektrische scootmobielen razendsnel de hoogte in geschoten en werd het de jongste hype. Het is het nieuwste apparaat dat iedereen in bezit wil hebben. Als je overweegt om er een aan te schaffen dan wil je natuurlijk weten hoeveel die dingen kosten.

Het is echter wel zo dat ze in een breed gamma van prijzen te krijgen zijn. De prijs van een Hoverboard kan schommelen tussen de 200 euro tot meer dan 1500 euro. Sommige die maar 200 euro kosten lijken net zo als die van 1500 euro.

Dus waarom zou je 1500 euro willen betalen als je voor 200 euro iets kan verkrijgen dat er net zo uit ziet ? Wel zoals het aloude gezegde ons leert, krijg je gewoonlijk waar voor jouw geld. Dit is in het bijzonder ook waar wat de hoverboards betreft. Met de recente uitbarsting van populariteit voor hoverboards , komt ook letterlijk de uitbarsting of ontploffing van de hoverboard zelf. Veel hoverboards hebben vuur gevat en hebben de huizen van nogal wat mensen in de as gelegd. De hoofdschuldigen van die branden zijn slechte batterijen en opladers. Met andere woorden, het voornaamste probleem zijn de goedkope hoverboards . Veel van hen zijn afkomstig van goedkope Chinese bedrijven die laagkwalitatieve batterijen en opladers produceren. Het resultaat was dan ook vernietigende mislukkingen en ontploffingen van de toestellen.

Dus als het erop aan komt om een tweewielige elektrische scootmobiel te kopen, kijk dan A.U.B. NOOIT naar de goedkoopste prijs!

 Op zoek gaan naar de goedkoopste hoverboard is zoals iemand die naar iets zoekt waarmee hij zijn huis wil afbranden. Een goedkope hoverboard betekent meer kansen op goedkope gebreken en gevaarlijke onderdelen.

De regering van de Verenigde Staten bijvoorbeeld is recent van wal gestoken met de eis dat alle hoverboards die in de Verenigde Staten verkocht worden, zouden conform moeten zijn met de nieuwe UL Veiligheidscertificatie normen. Dit is zeer goed nieuws voor de gebruikers. Maar dat betekent niet dat je niet in staat zou kunnen zijn om levensgevaarlijke nep hoverboards te kopen onder de mom van bepaalde gekende merken. De beste manier om die nep producten te ontmaskeren is juist die goedkope prijs. Meestal moet je alles wat minder dan 300 euro kost vermijden. De gemiddelde typische prijs van een hoverboard van een behoorlijke kwaliteit schommelt tenminste tussen de 400 euro à 600 euro. Als je dan die prijs vergelijkt met de traditionele Segway toestellen die schommelen tussen de 6000 euro à 8000 euro, dan is dat meer dan een behoorlijke prijs. Laat je dus niet bedonderen door goedkope hoverboards die jou kunnen uitschakelen. Doe jezelf een groot plezier en toer niet rond met goedkope hoverboards die gevaarlijk zijn. Je zou immers jouw leven en dat van jouw geliefden op het spel zetten om een paar centen te besparen.

De veiligheid van de Hoverboard zou je eerste zorg moeten zijn en echt prioritair moeten zijn als je besluit om er een te kopen.

https://www.swheels.nl