Flybook
Image default
Dienstverlening

Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen als oplossing tegen stress

Al langere tijd had ik verschillende klachten op het gebied van gezond bewegen, ik koos uiteindelijk voor oefentherapie Mensendieck in Amstelveen. Door een hoge werkdruk bij mijn nieuwe baan, kreeg ik erg veel last van stress. Dit resulteerde uiteindelijk in vervelende fysieke klachten op het gebied van bewegen. Na een tijdje vond ik het genoeg geweest en ben ik op zoek gegaan naar hulp om mijn fysieke klachten te laten behandelen. Na eerst te hebben overlegd met mijn huisarts, adviseerde zij mij om mij te oriënteren op oefentherapie Mensendieck. Eerlijk gezegd had ik hier nog nooit eerder van gehoord en had ik geen flauw idee wat dit inhield. Na een intakegesprek te hebben gehad, kreeg ik erg veel vertrouwen in de oefentherapie en was ik erg blij dat mijn huisarts met deze suggestie kwam. Klik hier voor oefentherapie Mensendieck Amstelveen.

 

De intake van de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen

 

Tijdens de intake van de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen, vond er eerst een gesprek plaats. Ik vertelde over mijn nieuwe baan en de therapeute stelde nog wat aanvullende vragen. Ook vertelde ik over de stress die ik had door de nieuwe baan en wat voor fysieke klachten dit als gevolg had. Hierna heb ik samen met de therapeute op een rijtje gezet welke stappen er nodig waren om de klachten te verhelpen en deze in de toekomst niet weer te krijgen.

 

Ontspanningsoefeningen geoefend

 

Tijdens de behandeling heb ik op een erg ontspannen en verantwoorde manier geleerd dat je klachten al wel aan kan zien komen. Ik merkte dat mijn lichaam al een aantal signalen had gegeven, maar dat ik hier toen niks mee heb gedaan. Ik heb geleerd hoe ik hier in de toekomst mee om kan gaan en wat ik dan kan doen als ik weer deze signalen merk. Ook hebben wij een aantal ontspanningsoefeningen gedaan, waarbij ik heb geleerd om de stress te verminderen en hier in de toekomst beter mee om te gaan.

 

Persoonlijkheid en deskundigheid

 

Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen kan zeker een oplossing zijn voor mensen die last hebben van fysieke klachten als gevolg van stress of iets anders. De behandeling is erg persoonlijk en de therapeute is erg deskundig. Ik heb erg veel geleerd tijdens de oefentherapie Mensendieck en weet nu hoe ik in de toekomst om kan gaan met mijn fysieke klachten en stress.