Flybook
Image default
Dienstverlening

Tandartsapparatuur van All Dent

U bent net een eigen praktijk begonnen, of u vindt dat uw huidige praktijk toe is aan een opknapbeurt, en heeft tandartsapparatuur (klik hier voor de website) nodig. Als dit het geval is kunt u goed terecht bij ons, bij All Dent. Bij All Dent kunt u online de beste tandartsapparatuur bestellen voor uw tandartspraktijk. U wilt natuurlijk kwalitatieve apparatuur die niet verschrikkelijk duur is, maar ook niet goedkope wegwerp tandartsapparatuur. Daar kunt u het beste bij ons voor terecht. Wij zitten al bijna 15 jaar in de tandartsapparatuur business, en hebben daardoor ruime ervaring met tandartsapparatuur en omgang met de nieuwste technologieёn. Maar waarom zou u nou juist voor All Dent kiezen, en geen ander bedrijf voor uw tandartsapparatuur? Dat zullen wij u uitleggen.

Waarom tandartsapparatuur van All Dent?

Er zijn behoorlijk wat redenen om voor All Dent te kiezen voor uw tandartsapparatuur. Als eerste en voornaamste reden: wij bieden u betaalbare tandartsapparatuur aan, met een grote zekerheid voor goede service en onderhoud. Ook is All Dent erg klantgericht, wij onderhouden aangenaam contact met onze afnemers van tandartsapparatuur en zijn gefocust op een wederzijdse positieve klantenrelatie die op de lange termijn voortduurt. Wat All Dent ook bijzonder maakt in onze tandartsapparatuur zijn onze lange en uitgebreide garantietermijnen. Als u de garantietermijnen van All Dent tandartsapparatuur vergelijkt met de garantietermijnen van andere bedrijven zult u merken dat die van ons veel langer zijn dat gebruikelijk in de branche. Een aantal van onze tandartsapparatuur producten worden namelijk met 5 jaar garantie geleverd in plaats van de gebruikelijke 12 maanden garantie.

Nog meer redenen om voor All Dent te kiezen

Bij onze betaalbare tandartsapparatuur komen nog veel meer voordelen dan de bovengenoemde! Wij bezitten namelijk ook een eigen professionele serviceteam. De leden van dit serviceteam zijn gericht op kwaliteit, snelheid en continuïteit. U moet in elke situatie uw werk kunnen blijven doen. Daarnaast zijn wij ook goed bereikbaar. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen half 8 ’s ochtends en 17.30 ’s middags voor alle vragen, opmerkingen of klachten over onze tandartsapparatuur. Buiten de openingstijden zijn wij in geval van nood ook bereikbaar, onze monteur is dan al op weg voordat de eerste patiënt staat aan te bellen. Vraag daarom bij All Dent de offerte aan voor tandartsapparatuur, wij kunnen u het beste helpen.