Flybook
Image default
Woning en Tuin

De woningtrend van 2020: boomstam meubilair

Boomstam meubels hebben een nette uitstraling en geven de inrichting van jouw woning een echte boost. Er zijn diverse mogelijkheden, van tafels tot stoelen en kasten. Lees in deze blog hier meer over.

De juiste boomstam tafel kiezen

Het kiezen van een mooie tafel is van groot belang. Kies dan voor de originele boomstamtafel van Puurteak. Deze tafels zorgen voor een authentieke sfeer in huis. Het zaagblad wordt uit de stam tot een dikke plank gezaagd, dus het wordt tot een heel stuk gezaagd. Door zijn organische vorm heeft de boomstamtafel een sterke en natuurlijke uitstraling. De natuurlijke rondingen van de originele boomstam zijn eenvoudig te herkennen en creëren en geven zo een stijlvolle binnen- en buitensfeer in je huis of kantoor. Het oppervlak van de teakhouten stamtafel is mooi, en de zijkanten van de tafel voelen altijd zacht en afgerond aan, omdat de randen zich altijd aanpassen aan de vorm van de boom zelf. 

Soorten en maten

Er kunnen verschillende soorten onderstellen worden gebruikt, zoals ronde hardhouten tafelpoten, metalen X-vormig onderstel of U-vormig onderstel. Het oppervlak is van RVS of antiek zwart. Het is zeer geschikt voor gebruik in woningen en vergaderruimtes. Een boomstamtafel van Suar hout is een goede keuze: deze tafel heeft een elegant en rond design met een stevig onderstel. Wil je een meer stijlvolle uitstraling, dan is de tafel van Suarhout die wat strakker is een goede keuze. Deze strakke en stijlvolle tafel is een echte eye-catcher. Je kunt ook kiezen voor meer ronde boomstamtafels: de randen volgen de vorm van de boom, waardoor de vorm en uitstraling van elke tafel uniek is. Alle tafels hebben verschillende breedtes en bewerkte en onbewerkte producten kunnen besteld worden.

Om je huis of kantoor een natuurlijke sfeer te geven is de boomstamtafel zeer geschikt. De ronde, zachte en organisch gevormde tafel is een sfeervolle toevoeging in huis. Binnen dit assortiment vind je verschillende designs stamtafels. Er zijn verschillende lengtes om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een kleine compacte tafel of een grote tafel waar het hele gezin aan kan zitten, het kan. Kies bijvoorbeeld voor een duurzame boomstamtafel met een afmeting van 90 x 250 cm en een gesloten bodem.

 

https://www.boomstamtafel.nl/