Flybook
Image default
Woning en Tuin

Een lokale oplossing voor je verstopping

 

Een verstopping van een leiding wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Een verstopping kan grote invloed hebben op uw woonplezier, het zorgt voor veel overlast. Daarom staat de lokale vakman altijd voor u klaar, ontstoppingsdienst-breda.nl helpt u 24/7 op vakkundige wijze!

Hoe herkent u een verstopping?

Er zijn een aantal zaken waardoor u een verstopping kunt herkennen, een verstopping brengt vaak een vervelende stank met zich mee. Daarnaast spoelt het water bij een verstopping niet goed weg, het kan zelfs zo zijn dat het water terug omhoog komt geborreld. Een verstopping is altijd vervelend, maar hoeft niet tot grote overlast te leiden. Zodra er geconstateerd wordt dat er sprake is van een verstopping, is het zaak om snel over te gaan tot actie. Dit kan allereerst door met een plopper de verstopping te verhelpen, werkt dit niet, dan kan er gebruik worden gemaakt van een vloeibaar ontstoppingsmiddel. Dit zijn de eerste twee mogelijke oplossingen die toegepast kunnen worden. Wanneer de gebruiksaanwijzing van het ontstoppingsmiddel wordt gevolgd, is dit ook niet schadelijk voor het riool. Werkt dit niet? Dan is het zaak om een expert in te schakelen. Een lokaal ontstoppingsbedrijf biedt de oplossing voor een verstopping, vaak dezelfde dag nog.

Wat doet een expert?

De lokale vakman zal op korte termijn bij u langskomen om een inschatting te maken van de ernst van de verstopping. Met een camera worden de leidingen geïnspecteerd om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Een verstopping komt hiermee aan het licht, net als een eventueel ander probleem zoals verzakking of schade aan t materiaal. Na de inspectie wordt een plan van aanpak opgesteld. De vakman zal ook een inschatting geven van de tijd en het geld dat ervoor nodig is om het probleem op te lossen. Na toestemming van u zal de vakman beginnen met het oplossen van het probleem. In het geval van een normale verstopping is dit meestal na een half uur tot een uur verholpen, bij een andere oorzaak kan het soms wel dagen duren. Heeft u het idee dat er een (beginnende) verstopping in uw leidingen zit, wacht dan niet te lang. Neem contact op met ontstoppingsdienst-breda.nl en de expert staat zo snel mogelijk bij u op de stoep!