Flybook
Image default
Vakantie

Motorvakantie Alpen, op je motor de Alpenreuzen bedwingen

Motorvakantie Alpen. Ja, dat is inderdaad het zeer grote doel waar onze drie motorvrienden naar toe werken. Maar zover is het op dit moment nog lang niet. Dan zal er eerst nog heel veel water door de Aa moeten stromen. De Aa is een fraaie rivier in de buurt van Erp. Maar onze drie motorvrienden zitten zeker niet stil, integendeel. Ze zijn zeer actief, ze zijn volop in touw. Zeker op een dag als vandaag stropen ze de mouwen op, ze gaan er voluit tegenaan. Motorvakantie Alpen.

Bezoek de Spaanse rijschool voor paarden in Wenen

Motorvakantie Alpen. We hebben in ons leven van alles geleerd. We zijn door schade en schande wijs geworden. Al doende leert men. We zijn inmiddels door de wol geverfd. We hebben inmiddels al met diverse soorten bijltjes gehakt. Indien nodig af en toe zelfs de botte bijl. We zijn inmiddels van vele markten thuis. Ook hebben we wel eens een blauwtje gelopen en zijn we ook wel eens van een zeer koude kermis thuis gekomen. Kortom we zijn inmiddels flink gepokt en gemazeld. Motorvakantie Alpen.

Motorexcursie naar het geboortehuis van Wolfgang Amadeus Mozart

Motorvakantie Alpen. Kortom we zijn inmiddels gelouterd en dat is maar goed ook. Eén van de belangrijke dingen die we in ons leven hebben geleerd is dat je nooit, maar dan ook echt nooit iemand moet onderschatten. En dat geldt ook voor de inmiddels zeer ervaren en vriendelijke bloemist Ad van de Bos uit Erp. Ga alsjeblieft ook nooit af op het uiterlijk van iemand. Trek daaruit geen conclusies, want dan kun je de plank echt helemaal mis slaan. Niet eens een schampschot maar de spijker helemaal niet geraakt. Motorvakantie Alpen.