Flybook
Image default
Bedrijven

Schaftkeet als een nieuw tuinhuis

Schaftkeet unit, het nieuwe moderne tuinhuis.

U heeft een tuin, nieuw of oud en het is niet zo opgeruimd als u wilt. Of uw tuinhuis is aan het vervallen om misschien zelfs wel afgebrand. Dan is voor u de ideale vervanging een kantoorunit kopen. Een opslagcontainer is de ideale tijdelijke of zelfs vaste opslag voor in uw tuin. In het bedrijfsleven worden kantoorunits ook wel schaftkeet units genoemd, dit omdat de units demontabel zijn. Het bedrijf zelf maar soms zelfs de klant zet een kantoorunit binnen enkele minuten op. Dit is ideaal als u snel een schaftkeet unit op locatie nodig hebt. Een schaftkeet unit kan ook compleet naar de klant haar hand worden samengesteld, denk aan kleur deuren en ramen en zelfs de binnenkant.

Een kantoorunit te koop in uw stad.

Bij snelbouwkantoor.nl worden kantoorunits in alle steden van Nederland en zelfs buiten Nederland verhuurd. Dit kunt u ook zien na het googelen van uw stad. Als u de proef op de som wilt nemen is onze tip om in google maar eens kantoorunits te koop in Utrecht, kantoorunits te koop Tilburg, kantoorunits te koop Haarlem of kantoorunits te koop Groningen op google intypen. Het is zeer waarschijnlijk dat u bij elk zoekresultaat wel snelbouwkantoor.nl tegenkomt. Dit komt omdat snelbouwkantoor.nl de absolute voorloper is op het gebied van schaftkeet units. Het bedrijf verkoopt een kantoorunit tegen de laagste prijs met de snelste levering. Er is daarbij ook de hoogste kwaliteit unit meegenomen. Verder zet Snelbouwkantoor ook nog eens de opslagcontainers op de gevraagde locatie op. Ideaal dus.

Waar kan de kantoorunit te koop allemaal voor gebruikt worden?

Een schaftkeet unit kopen kan voor meerdere doelen. Zoals eerder is vermeld is de kantoorunit een ideaal tuinhuis, dit omdat de unit is opgewassen tegen vrijwel iedere denkbare weersomstandigheid en omdat het een ruime container is waar u veel spullen in kwijt kan. Verder kan de schaftkeet modern aangekleed worden, denk hierbij aan het verven van de unit of hem in een jasje van hout neerzetten. Hierdoor past de schaftkeet unit goed bij de stijl van uw tuin en staat hij er niet bij als een verroest oud stuk staal. Ook kan de kantoorunit gehuurd worden om in te zetten bij bouwplaatsen, het vormt een ideale plek om gereedschap in op te slaan. Ook kan het fungeren als kantine voor de bouwvakkers waar zij geregeld pauze kunnen nemen, hun nieuwe stappen kunnen bespreken en in alle rust bij welke weersomstandigheid dan ook hun boterham kunnen eten. Ook kan de unit ingezet worden voor kleine losstaande schuren of huisjes als een mancave. Dit is een praktische oplossing aangezien de unit op welke plek dan ook kan worden geplaatst en een compact maar ruim genoeg volume heeft. Met een dak van boven de 2 meter kunnen hier gerust mensen of zelfs groepen mensen in vertoeven. Met ramen en enkele of dubbele deuren kan een schaftkeet unit worden omgetoverd tot een werkelijke thuisbasis.

Wilt u een schaftkeet unit kopen?

Als u vragen of interesse heeft in een opslagcontainer mail dan nu naar info@snelbouwkantoor.nl of bel naar 085-0685590 of 010-5220544. Hier zal het team van snelbouwkantoor.nl u zo goed mogelijk op weg helpen om uw ideale container voor u samen te stellen. Contact opnemen loont.

 

https://www.snelbouwkantoor.nl/schaftkeet/