Flybook
Image default
Bedrijven

De beste rijschool in Almere, Rijschool BVO

Je kunt een nieuwe stap zetten in het krijgen van meer vrijheid, je kunt namelijk je rijbewijs halen! Wanneer je gaat lessen voor je rijbewijs is het natuurlijk wel belangrijk dat alles je goed wordt aangeleerd, het zou namelijk zonde zijn als je zakt voor je praktijkexamen. Naast dat het veel geld kost om een nieuwe poging te doen kost het je ook veel tijd, je moet namelijk ook opnieuw een aantal lessen nemen. BVO Rijschool Almere vind het daarom belangrijk om de beste lessen aan te kunnen bieden, hieronder kun je meer lezen over BVO rijschool Almere

Hoog slagingspercentage

Wanneer je op zoek gaat naar een rijschool is het slagingspercentage natuurlijk ook iets waar je naar kijkt, hieraan kun je namelijk zien of de rijschool goed is. Bij Rijschool BVO ligt het slagingspercentage erg hoog, hier zijn ze dan ook heel trots op. Elke les proberen ze namelijk de beste kwaliteit te leveren. Deze kwaliteit kunnen ze leveren omdat er alleen maar wordt gereden in goede auto’s en de instructeurs van uitzonderlijke kwaliteit zijn. 

Opfriscursus

Bij Rijschool BVO is het mogelijk een opfriscursus te doen, met deze cursus wordt er gewerkt aan de dingen die je lastig vindt of de dingen die je bent vergeten. De bedoeling is dat je na deze cursus met een zelfverzekerd gevoel achter het stuur zit. 

Wanneer kun je beginnen?

Bij Rijschool BVO is het mogelijk om vanaf 16,5 jaar te beginnen met het lessen voor je autorijbewijs, het is vervolgens dan ook mogelijk om vanaf je 17e praktijkexamen te doen. Wanneer je je rijbewijs hebt behaalt voor je 18e mag je nog niet zelfstandig rijden. Wanneer je namelijk gaat rijden moet er een coach naast je zitten, je kunt zelf bepalen wie je coach is. Wel moet je coach voldoen aan de normen van het RDW.