Flybook
Image default
Mode en Kleding

Haarproducten

Er zijn bijzonder veel haarproducten voor mannen om uit te kiezen. De meeste mannen zullen er maar een of twee gebruiken, maar het is het waard om je je iets meer te verdiepen in de verschillende haarproducten. Voor hetzelfde geldt heb je tot nu toe altijd het perfecte haarproduct over het hoofd gezien. 

 

Wax is een van de meest voorkomende en meest gebruikte haarproducten. Het is bijzonder veelzijdig en kan gebruikt worden voor een relatief hoge hold. Er zijn veel verschillende soorten waxen die ieder een verschillende afwerking hebben. Je hebt waxen die het haar en glanzend uit laten zien, waxen die het haar er mat uit laten zien en alles daartussen. Wax kan gemaakt zijn op twee basissen: wax op oliebasis en wax op waterbasis. Wax op oliebasis houdt je haar beter in vorm, maar is moeilijker om uit te wassen. Beide soorten was zijn relatief hard.

 

Klei is ook een erg veelzijdig haarproduct. Het is wat harder dan wax en zorgt ook voor een hoge hold. Ook klei houdt het haar goed in vorm en is bruikbaar is een grote hoeveelheid verschillende soorten haar. Klei kan ook nog gebruikt worden om mensen met dun haar een wat vollere look te geven. 

 

Haar gel is misschien wel een van de bekendste haarproducten. Dit is een vrij zacht haarproduct dat gebruikt kan worden in slechts een klein aantal kapsels. Omdat gel zo zacht is en gemaakt is op waterbasis is het niet goed in het in vorm houden van haar. Het wordt meestal slechts gebruikt voor het stylen van kort en puntig haar, omdat het niet sterk genoeg is om andere soorten haar in vorm te houden. Het is ook een bijzonder chemisch product, wat betekent dat het vaak niet heel erg goed is voor je hoofdhuid en je haar. 

 

Om meer te weten te komen over de verschillende producten die je kan gebruiken in je haar, kan je naar een goede kapper delft gaan of naar een kapsalon delft

 

https://www.onekappers.nl/