Flybook
Image default
Auto’s en Motoren

Makkelijk starten met rijles bij autorijschool Enschede

Autorijlessen volgen in Enschede? Denk dan eens aan de leuke autorijschool Enschede. Dit is dé rijschool in Enschede en omgeving die deskundig les geeft en ervoor zorgt dat je zo efficiënt mogelijk je rijbewijs haalt. Binnen afzienbare tijd kun je zelf op weg.

De rijinstructeur heeft al ruim 12 jaar ervaring. Zo ga je met een veilig gevoel de weg op. Bovendien zorgt hij voor een ontspannen sfeer tijdens de les waardoor je makkelijker leert en de les leuk blijft.

Betrouwbaar en voordelig

Autorijschool Enschede biedt verschillende pakketten om je rijbewijs te halen.  Op het eerste gezicht lijken de pakketten misschien duur, maar vergeet niet dat je áltijd 60 minuten les hebt. Dit is een verschil met andere rijscholen, welke vaak maar 45 minuten lesgeven en daardoor op het eerste gezicht goedkoper lijken.

Door de diverse scherp geprijsde All-in-pakketten is er voor iedereen altijd wat wils. Bij aanschaf van een van de All-Inn pakketten krijg je niet alleen rijles, maar ook een tussentijdse toets, praktijkexamen, theoriemodule en praktijkboek. Bovendien regelen wij alle plannen en betalingen bij het CBR.

Wordt dit het toch niet helemaal? Kies dan voor de light-variant. Deze zijn exclusief tussentijdse toets en hierdoor ook voordeliger.

Bij autorijschool Enschede streven we altijd naar transparantie, zodat je als leerling weet waar je op kunt rekenen en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien worden de lessen/vorderingen bijgehouden op een leskaart en in je praktijkboek. Zo gaat je ervaring niet verloren en betaal je nooit meer dan nodig is!

Je theorie halen bij autorijschool Enschede

Om het theorie-examen te mogen doen moet je tenminste 16 jaar zijn en geldig identiteitsbewijs hebben. Voldoe je aan beide eisen? Dan is het slim gelijk als je gelijk een theoriecursus volgt met hierna het theorie-examen, welke wij uiteraard voor je aanvragen bij het CBR. Het certificaat is 1,5 jaar geldig. Kortom, genoeg tijd om je rijbewijs te halen bij autorijschool Enschede!